- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тоя направо се подиграва с мен...
Hodq sys edno momche,koeto uj mnogo me obicha.I predi sme hodeli i az go skysah,no tova beshe mnogo otdavna.Moje bi predi poveche ot godina.Razbrah,4e mu bilo mnogo gadno i imal mnogo silni 4uvstva kym men oshte.Otkakto skysahme po4nahme da izlizame ei taka kato priqteli,no naskoro iskrata pak "plamna" i otnovo se sybrahme.Priznavam si,4e ne izpitvam koi znae kakvi chuvstva kam nego i mi e vse taq,no razbrah,che toi izliza i s druga.Dori gi vidqh i tova beshe kogato toi mi se obqsnqvashe kolko mnogo znacha za nego..ala bala.
I eto kakvo mislq az:Toi iska da mi go vyrne,zatova 4e skysah s nego predi godina.Ako e taka obache ne e poznal!Nai-mrazq da me lyjat...tykmo se bqh nastroila da stanat ne6tata mejdu nas i tozi pyt bqh super seriozna kato mu kazah,4e iskam da sym s nego,a toi si pravi maitap s men!Predi godina sa6to bqh seriozna,no tova imashe nqkoi neshta,koito ni pre4iha da prodaljim!
Ta eto kakva e situaciqta nakratko!Toi hodi s men,no izliza i s druga...zatova i vse go nqma kato go tarsq!
Kajete kakvo da pravq?To e qsno,4e 6te go zareja,no neznam dali e dostaty4no.Po princip ne sym takyv 4ovek,no mrazq da me lyjat.Ako naistina se opitva da mi go vyrne nakraq shte sajalqva toi!
Daite syvet!Kak da postypq?
Ti sama si go kaza...moje da se pravish na udarena i dokato si misli che te razigrava, ti da go razigravash..pravi mu sashtite nomera, dryj se gadno..nakarai go da poiska da e s teb, da pochne da te tarsi i togava mu tegli shuta.Nikoi nqma pravo da si igrae s teb..
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
"Никой не може да те унижи без твое позволение." E.Рузвелт
-> ти си си виновна
излизате и ти му казваш,виж мразя да ме лъжат,какво искаш втори път ли да те зарежа. оправдание нямаш, видях те със собствените си очи. кажи,ако искаш да продължаваш така-без мен, ако ли не оправи се с оная другата и остани с мене. изборът остава негов. ти си направила сичко по силите ти вече![]()
няма любов
Не го обичаш, нямаш силни чувства, "настроила" си се нещата да потръгнат, а сега искаш отмъщение? Правилно ли съм разбрала?
Що не се захванеш с нещо по-полезно![]()
NeПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Ne razbra pravilno.Vsi4ko vyrve6e super.No poneje sme v na4aloto vse oshte nqmam koi znae kakvi dalboki 4uvstva kam nego.Vidqh go s drugata,a i i moi poznati mi kazaha 4e sa go videli.Tova e.
ти какво искаш да направиш?
да му откъснеш ръката ида го биеш по главата с нея?
зарязваш го и това е, не си мисли, че ще излезнеш като слабата в ситуацията.. не е така
в живота всичко се връща
Зарязваш го и продължаваш напред! "Само напред и нагоре"
Ако решиш да му отмъстиш...хмм глупаво е! Просто показва, че все още се занимаваш с него. Най-голямото наказание е мълчаниетоНе му се обаждай, не му вдигай телефона...все едно не съществува - по-гадно е.
покажи му че не ти пука за него дръж се с него като някой непознат като те потърси бъди заета като ти каже че те обича само се усмихни като те прегърни отдръпни се покажи му че с това негово държание не те наранява и че си силна
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
![]()
някой май е играл онази геймка със зомбитата...
bravo na teb che si go razkrila...ne razbrah temata za kfo beshe samo..i kuf ti e vuprosa...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!