Hodq sys edno momche,koeto uj mnogo me obicha.I predi sme hodeli i az go skysah,no tova beshe mnogo otdavna.Moje bi predi poveche ot godina.Razbrah,4e mu bilo mnogo gadno i imal mnogo silni 4uvstva kym men oshte.Otkakto skysahme po4nahme da izlizame ei taka kato priqteli,no naskoro iskrata pak "plamna" i otnovo se sybrahme.Priznavam si,4e ne izpitvam koi znae kakvi chuvstva kam nego i mi e vse taq,no razbrah,che toi izliza i s druga.Dori gi vidqh i tova beshe kogato toi mi se obqsnqvashe kolko mnogo znacha za nego..ala bala.
I eto kakvo mislq az:Toi iska da mi go vyrne,zatova 4e skysah s nego predi godina.Ako e taka obache ne e poznal!Nai-mrazq da me lyjat...tykmo se bqh nastroila da stanat ne6tata mejdu nas i tozi pyt bqh super seriozna kato mu kazah,4e iskam da sym s nego,a toi si pravi maitap s men!Predi godina sa6to bqh seriozna,no tova imashe nqkoi neshta,koito ni pre4iha da prodaljim!
Ta eto kakva e situaciqta nakratko!Toi hodi s men,no izliza i s druga...zatova i vse go nqma kato go tarsq!
Kajete kakvo da pravq?To e qsno,4e 6te go zareja,no neznam dali e dostaty4no.Po princip ne sym takyv 4ovek,no mrazq da me lyjat.Ako naistina se opitva da mi go vyrne nakraq shte sajalqva toi!
Daite syvet!Kak da postypq?