- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Относно ПУ
Някой знае ли нещо относно формите на обучение в Пловдивския университет на специалността ПСИХОЛОГИЯ? По принцип знам, че няма задочна форма и в справочника го пише, но в сайта там, където пише броя на местата за приемане на специалноститие, пише и за задочната форма - и за нея има места.
Защо не звъннеш едно телефонче и да попиташ в университета?!? Можеш ли да разчиташ за такова нещо само на един-два отговора във форум? Аз лично - не!![]()
http://www.uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=13
Тук (а това им е официалната страница) като гледам няма задочно Психология
Oficialnoto im sait4e go znam naizust ve4e i nali tva obqsnih po-gore-4e v spravo4nika nqma zado4no,no vlez v mesta za priem i 6te razbere6 za6to pitam!Първоначално написано от djigi
A kolkoto do telefon4eto-opitvam se da zvanna.
Добре... То в сайта наистина пише две различни неща. Идеята ми е като се записваше, имаше ли опция и за задочно? Защото ако е нямало психология задочно в документите, които попълваш с желанията си, няма как изобщо някой да е избрал задочно и съответно да са го приели. Явно наистина има и задочно, но най-добре да попиташ.
Ami to v dokumentite po princip ti si pi6e6 zado4no ili redovno.Ako pi6e6 na vsi4ki zado4no ok.A ina4e az ne iskah zado4no i nikade ne bqh pisala, ama kato davah dokumentite i onaq me nakara da pi6a i zado4no,4e sam imala po-goliam 6ans i eto ti sq zado4no psihologiaKakto i da e.
A niakoi znae li dali ako podam molba za preklasirane-toest da moga da ida na psihologia redovno,za6toto za mn malko ne mi dostiga bala-dali 6te trqbva da dam i diplomata.Adski vajno mi e tva.A telefona v PU dava postoianno zaeto i ne moga da razberaAko niakoi znae molia da kaje!
Да, оставяш си дипломата като капаро, за да са сигурни, че ще се запишеш при тях. То ако всеки се презаписва за второ класиране, какъв е смисъла от него? Нали така отпадат местата в другите университети, където си приета.
A dali ima 6ans niakoi da se otkaje ot redovnoto,za da izlezne mesto za men :S
Може ли някой да каже как става прехвърлянето от задочно в редовно - за психологията в ПУ. Има ли такава възможност и лесно ли е?
Има шанс дотолкова, доколкото някой приет редовно да не иска да у4и психология или да не иска да я у4и там... Играеш го на руска рулетка общо взето... или си капарираш мястото в ПУ и се молиш някой да се откаже от 'редовна форма'...или се отказваш и се целиш в някой др университет...Първоначално написано от Sladkata_Nansi
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.