.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Относно ПУ

Някой знае ли нещо относно формите на обучение в Пловдивския университет на специалността ПСИХОЛОГИЯ? По принцип знам, че няма задочна форма и в справочника го пише, но в сайта там, където пише броя на местата за приемане на специалноститие, пише и за задочната форма - и за нея има места.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Защо не звъннеш едно телефонче и да попиташ в университета?!? Можеш ли да разчиташ за такова нещо само на един-два отговора във форум? Аз лично - не!

Голям фен
    Град
    дианабад
    http://www.uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=13

Тук (а това им е официалната страница) като гледам няма задочно Психология

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    http://www.uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=13

Тук (а това им е официалната страница) като гледам няма задочно Психология
    Oficialnoto im sait4e go znam naizust ve4e i nali tva obqsnih po-gore-4e v spravo4nika nqma zado4no,no vlez v mesta za priem i 6te razbere6 za6to pitam!
    A kolkoto do telefon4eto-opitvam se da zvanna.

Град
    В. Търново/София
    Добре... То в сайта наистина пише две различни неща. Идеята ми е като се записваше, имаше ли опция и за задочно? Защото ако е нямало психология задочно в документите, които попълваш с желанията си, няма как изобщо някой да е избрал задочно и съответно да са го приели. Явно наистина има и задочно, но най-добре да попиташ.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Ami to v dokumentite po princip ti si pi6e6 zado4no ili redovno.Ako pi6e6 na vsi4ki zado4no ok.A ina4e az ne iskah zado4no i nikade ne bqh pisala, ama kato davah dokumentite i onaq me nakara da pi6a i zado4no,4e sam imala po-goliam 6ans i eto ti sq zado4no psihologia Kakto i da e.
    A niakoi znae li dali ako podam molba za preklasirane-toest da moga da ida na psihologia redovno,za6toto za mn malko ne mi dostiga bala-dali 6te trqbva da dam i diplomata.Adski vajno mi e tva.A telefona v PU dava postoianno zaeto i ne moga da razbera Ako niakoi znae molia da kaje!

Град
    В. Търново/София
    Да, оставяш си дипломата като капаро, за да са сигурни, че ще се запишеш при тях. То ако всеки се презаписва за второ класиране, какъв е смисъла от него? Нали така отпадат местата в другите университети, където си приета.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    A dali ima 6ans niakoi da se otkaje ot redovnoto,za da izlezne mesto za men :S

Guest
    Може ли някой да каже как става прехвърлянето от задочно в редовно - за психологията в ПУ. Има ли такава възможност и лесно ли е?

Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    A dali ima 6ans niakoi da se otkaje ot redovnoto,za da izlezne mesto za men :S
    Има шанс дотолкова, доколкото някой приет редовно да не иска да у4и психология или да не иска да я у4и там... Играеш го на руска рулетка общо взето... или си капарираш мястото в ПУ и се молиш някой да се откаже от 'редовна форма'...или се отказваш и се целиш в някой др университет...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си