.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Обещах си да не вечерям , но не спазих това обещание!

Вчера си пренаписах диетата, и написах, че няма да вечерям. Само че огладнях и си хапнах множичко. Знаете ли как да спра глада си? Благодаря много!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Гладът се спира единствено и само с воля Хапчетата не помагат и са супер вредни
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Хмм...Незнам как мога да ти бъда полезна.На мен ми се струва,че няма нужжда от чак такива ограничения-можеш пак да се храниш нормално,но просто да не използваш за храна калорични храни.Вярвай ми-и зеленчуците например засищат глада,но от тях не се пълнее.

Град
    Ямайка:)
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Точно така, като си кажеш, че няма да ядеш и си представиш, че ако си спазваш диетата, ще изглеждаш и ще се чувстваш мн добре.. Всичко зависи от това колко силна е волята ти и от теб самата..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Цитирай Първоначално написано от ThE^SsSwEeT^LaDy
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Точно така, като си кажеш, че няма да ядеш и си представиш, че ако си спазваш диетата, ще изглеждаш и ще се чувстваш мн добре.. Всичко зависи от това колко силна е волята ти и от теб самата..

Благодаря ще го запомня!

Цитирай Първоначално написано от ~~SlAdKa_YsMiVkA~~
    Хмм...Незнам как мога да ти бъда полезна.На мен ми се струва,че няма нужжда от чак такива ограничения-можеш пак да се храниш нормално,но просто да не използваш за храна калорични храни.Вярвай ми-и зеленчуците например засищат глада,но от тях не се пълнее.
    Да, но днес дядо ми не купи зеленчуци, защото валеше силно а магазинчето беше но 200 метра. Благодаря!

Мега фен Аватара на koalka
    Не е полезно да пропускаш ядене.Важното е да ядеш редовно, защото виждаш ли какво става?Оглазняваш и ядеш много повече от това, ако ядеш редовно.

qj 4esto,no po malko...a ne vednaj i da se natap4e6 kato slon.....spazvai dieta ok i kato ti se priqde izq6 plod,zelen4uk dav4i davka,za da zasiti6 glada si ......

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не е полезно да пропускаш ядене.Важното е да ядеш редовно, защото виждаш ли какво става?Оглазняваш и ядеш много повече от това, ако ядеш редовно.
    Благодаря! Аз преди, много малко вечерях ама после огладнявах!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Я по-добре си яж и спортувай. Ограничи газираното, белия хляб и сладкото, ама не се итезавай да гладуваш. Виждала ли си снимка на гладно дете?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    И аз всяка вечер си обещавам дане ставам в 12-1 да похапвам среднощна закуска, но .. става само и единствено с воля.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от djigi
    Я по-добре си яж и спортувай. Ограничи газираното, белия хляб и сладкото, ама не се итезавай да гладуваш. Виждала ли си снимка на гладно дете?
    Ами, аз си спортувам всеки ден, никога не пропускамл За сладкото ще е трудно! Много обичам меда и ям по 2 с.л. на ден! Не мога да се спра, много е вкусен. Разбира се че съм виждала но разбира се не искам да съм като него.

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    И аз всяка вечер си обещавам дане ставам в 12-1 да похапвам среднощна закуска, но .. става само и единствено с воля.
    И аз така понякога правя, ама се спирам! И само си пийвам сок без захар.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    боже чета тука секи как да не яде,.. незнам си кфо..аз бях болна и 1 седмица ама никаф апетит ям насила по 1-2 бисквити и 4-5 солети за цял ден..станах като скелет неможех да се гледам направо я си яжте бе хора!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Re: Обещах си да не вечерям , но не спазих това обещание!

Цитирай Първоначално написано от Margy
    Вчера си пренаписах диетата, и написах, че няма да вечерям. Само че огладнях и си хапнах множичко. Знаете ли как да спра глада си? Благодаря много!
    Не "как да спра глада си", а "как да се храня правилно"... това трябва да ти е въпроса.
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    боже чета тука секи как да не яде,.. незнам си кфо..аз бях болна и 1 седмица ама никаф апетит ям насила по 1-2 бисквити и 4-5 солети за цял ден..станах като скелет неможех да се гледам направо я си яжте бе хора!
    Ау значи ще трябва да вечерям. Не ща да ставам като скелет (едва ли ще стана скелет. 64 кила съм.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    бе я по добре ис вечеряй,аз сум 46 кила ,или поне преди да се разболея от да спра да ям бях толкова..но немга да ти опиша колко отпаднало се чуствах,ръцете ми изтръпваха..тежаха ми абе ужасно е яй си,но спортувай!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

kak nqma da ve4erq6 be......prosto nedei da qde6 mnogo i nedei da qde6 sled 6....kaf ti e problema.....

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    kak nqma da ve4erq6 be......prosto nedei da qde6 mnogo i nedei da qde6 sled 6....kaf ti e problema.....
    А поне диня не мога ли да ям?

dinqta e voda...kva e logikata da ne moi6 da q qde6.....estestveno 4e moje....kak nqma da ve4erq6???ti luda li si be

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    dinqta e voda...kva e logikata da ne moi6 da q qde6.....estestveno 4e moje....kak nqma da ve4erq6???ti luda li si be
    Ами отнякъде чух, че не се вечеря, когато си на диета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си