- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да се целувам?
Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Сега ще последва хиляди мнение как има още хиляди такива теми - наистина е така, потърси
Пък и защо "трябва" да се целувате? А и на 12 не е ли по-полезно да се занимаваш с други неща вместо да си мислиш как да си въртиш езика в чужда уста?
Tova e taka..no vse pak, toi shtom iska, znachi moje..ne se dyrpai, prosto se otpusni i mu sledi dvijeniqtaПървоначално написано от Анонимко
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
uhxahuyxahyuxhyuxhyuayxuhauyhxyhuaxuyhauyhxayhxahu yxuhayxuyhaxhuyahyxuauhyxauyhxuyhaxuyhaПървоначално написано от Анонимко
"И вече трябва да се целуваме"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ не ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме побъркате,ей!
Incomplete..........
то и аз сам на този етап първа целувка но мисля 4е 6те мине ок спокойно не се притесняваи толкос не е не6то от което се умира се пак![]()
Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...
От личен опит толкова притеснение не е на хубаво . Все някого ще има първи път !
Еми това,което можеш да направиш е да не се дърпаш,за да ти е по-лесно остави го да води,както в един танц,само че туй ще е танц с език :P спокс все някога ще ти се случи,така че........
всъщност , като си доближите лицата и , като усетиш блезоста няма да ти пука , че не можеш![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210&start=0
2. Първата целувка : Никой не може да ви каже КАК да се целувате..всеки човек се целува различно..просто се отпуснете и оставете на инстинктите да ви водят...най много първия път да се изложите,натам става лесно...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
mdaaПървоначално написано от marjesa
sledvai go dokato se pootpusne6
Ако видя още една такава тема сигорно ше се kill-на![]()
12g?!q si mii krakata i begai v legloto
12g..za celuvki si misli nashta..mn hubao be
Неподходящ размер на снимка в подпис!
оо хихихи и на мен ми се случи така,само ,че аз не исках да се целуваме и на края скъсахменаправо беше супер, сега като се замисля и ме напушва на смях .
От какво се боиш?Спокойно!Следващия път не се дърпай,а се остави на момента.Целувката сама става и никой не може да ти каже как става тя.
Абе извратяги..Кво толкоз се плашите бе..Аз съм на 14 .. То4но на 13 си РД се целунах за пръв път с приятелката ми която не се беше целувала никога..И аз макар да не знаех кво точно да правя...Отидох целунах я по устните..После отново самоче пуснах езиче..тя пусне неиното... И сичко стана..И ще го помна цял живот .. Се пак на РД-то ми бешеUsPeH
[quote="Анонимко"]Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума![/quo S USTA !![]()
![]()
![]()
![]()
Oy i az bqh taka predi i napravo se panikiosvah![]()
!!
I kolkoto i saveti da poly4ava6 nqma da razbere6 kakvo e predi da si opitala!!
![]()
Samo se otpyska6 i pravi6 tva koeto pravi i toi ...i tva e
![]()
Yspeh4eta !
![]()
Момиче сам !
parvo "prozvu4i"Първоначално написано от Анонимко
vtoro celuvkite se praqt s usta
Цитат: " mam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame"
Коментар : XHAhxaHxAHxaHxHAxahxaHxAHxAHxhaxa
С извинение . Досега какво правихте два месеца ? Много съм любопитен !?
Ех,ех,ех ще ме побъркате ей !
Към автора на темата : сигурно питаш как да се целуваш с езиче ?, Дано това ти помогне : http://www.teenproblem.net/s/815.html
И на мен ми е интересно какво сте правили 2 месеца ама както и да е, не е моя работа. Колкото за целувките - и аз бая време се чудих кво да прая ама като дойде момента въобще не съм мислила кво да прая и доста добре се получи. Така, че само спокойно пък и да се изложиш малко, то ще има доста целувки след тва дето ще са по-добре. Айде успех!
abe vie za 2 meseca kak tolkva mn se zaobi4ahte kato ne ste se celyvali tva shte e nekva stra6na lubov i verno ima mn temi i te kazvat vse edno i sashto otpuska6 se i sledva6 dvijeniqta tva e osnovtoto
Баси тва момче LO6IA все едно е мен,но момчевсичките му коменти...все едно ми чете мислите :P