.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Guest

Moderated:Как да се целувам?

Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    Сега ще последва хиляди мнение как има още хиляди такива теми - наистина е така, потърси

Пък и защо "трябва" да се целувате? А и на 12 не е ли по-полезно да се занимаваш с други неща вместо да си мислиш как да си въртиш езика в чужда уста?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Сега ще последва хиляди мнение как има още хиляди такива теми - наистина е така, потърси

Пък и защо "трябва" да се целувате? А и на 12 не е ли по-полезно да се занимаваш с други неща вместо да си мислиш как да си въртиш езика в чужда уста?
    Tova e taka..no vse pak, toi shtom iska, znachi moje..ne se dyrpai, prosto se otpusni i mu sledi dvijeniqta
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар

Re: Поооомощ!!!

Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!
    uhxahuyxahyuxhyuxhyuayxuhauyhxyhuaxuyhauyhxayhxahu yxuhayxuyhaxhuyahyxuauhyxauyhxuyhaxuyha
    "И вече трябва да се целуваме"
    НЕ не ....

Ще ме побъркате,ей!
    Incomplete..........

то и аз сам на този етап първа целувка но мисля 4е 6те мине ок спокойно не се притесняваи толкос не е не6то от което се умира се пак
    Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...

От личен опит толкова притеснение не е на хубаво . Все някого ще има първи път !

щастливката
    Guest
    Еми това,което можеш да направиш е да не се дърпаш,за да ти е по-лесно остави го да води,както в един танц,само че туй ще е танц с език :P спокс все някога ще ти се случи,така че........

Повече от фен Аватара на marjesa
    всъщност , като си доближите лицата и , като усетиш блезоста няма да ти пука , че не можеш
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210&start=0
    2. Първата целувка : Никой не може да ви каже КАК да се целувате..всеки човек се целува различно..просто се отпуснете и оставете на инстинктите да ви водят...най много първия път да се изложите,натам става лесно...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от marjesa
    всъщност , като си доближите лицата и , като усетиш блезоста няма да ти пука , че не можеш
    mdaa
    sledvai go dokato se pootpusne6

Град
    Трявна
    Ако видя още една такава тема сигорно ше се kill-на
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от lo6o`ko7e
    Ако видя още една такава тема сигорно ше се kill-на
    и аз, и аз.
    а и нещо не ми се връзват думите 12год, обичам, 2 месеца, трябва да се целуваме.
    и се пак по темата- то си идва от вътре и няма определен начин по който да се целуваш
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

12g?! q si mii krakata i begai v legloto 12g..za celuvki si misli nashta..mn hubao be
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

оо хихихи и на мен ми се случи така,само ,че аз не исках да се целуваме и на края скъсахме направо беше супер, сега като се замисля и ме напушва на смях .

Мега фен Аватара на sasha_90
    От какво се боиш?Спокойно!Следващия път не се дърпай,а се остави на момента.Целувката сама става и никой не може да ти каже как става тя.

SlimShadyYy!
    Guest
    Абе извратяги..Кво толкоз се плашите бе..Аз съм на 14 .. То4но на 13 си РД се целунах за пръв път с приятелката ми която не се беше целувала никога..И аз макар да не знаех кво точно да правя...Отидох целунах я по устните..После отново самоче пуснах езиче..тя пусне неиното... И сичко стана..И ще го помна цял живот .. Се пак на РД-то ми беше UsPeH

Re: Moderated:Как да се целувам?

[quote="Анонимко"]Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!

Moderated by krem4et0
    [/quo S USTA !

Oy i az bqh taka predi i napravo se panikiosvah !! I kolkoto i saveti da poly4ava6 nqma da razbere6 kakvo e predi da si opitala!! Samo se otpyska6 i pravi6 tva koeto pravi i toi ...i tva e Yspeh4eta !
    Момиче сам !

Град
    nqkade tam

Re: Moderated:Как да се целувам?

Moderated by krem4et0
    parvo "prozvu4i"
    vtoro celuvkite se praqt s usta

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитат: " mam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame"
    Коментар : XHAhxaHxAHxaHxHAxahxaHxAHxAHxhaxa
    С извинение . Досега какво правихте два месеца ? Много съм любопитен !?
    Ех,ех,ех ще ме побъркате ей !
    Към автора на темата : сигурно питаш как да се целуваш с езиче ? , Дано това ти помогне : http://www.teenproblem.net/s/815.html

Guest
    И на мен ми е интересно какво сте правили 2 месеца ама както и да е, не е моя работа. Колкото за целувките - и аз бая време се чудих кво да прая ама като дойде момента въобще не съм мислила кво да прая и доста добре се получи. Така, че само спокойно пък и да се изложиш малко, то ще има доста целувки след тва дето ще са по-добре. Айде успех!

abe vie za 2 meseca kak tolkva mn se zaobi4ahte kato ne ste se celyvali tva shte e nekva stra6na lubov i verno ima mn temi i te kazvat vse edno i sashto otpuska6 se i sledva6 dvijeniqta tva e osnovtoto

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    abe vie za 2 meseca kak tolkva mn se zaobi4ahte kato ne ste se celyvali tva shte e nekva stra6na lubov i verno ima mn temi i te kazvat vse edno i sashto otpuska6 se i sledva6 dvijeniqta tva e osnovtoto
    Представи си че си на 12 години ( 6 ти клас ) и си имаш гадже от 2 месеца и още не сте си допрели устните !? и като дойде звездния миг , се отпускаш тотално ( малко трудно ще стане според мен ) Как не са ви избили хормоните вече незнам .

Баси тва момче LO6IA все едно е мен,но момче всичките му коменти...все едно ми чете мислите :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си