.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    sandri4kaa
    Guest
    hei emi razbiram te...mm i na men mi e 4udno tva za dvata meseca no vie si znaete a za celuvkata..i az se 4udeh ama znaesh li..kato posegne da te celuva se otpusni prosto..podai mu ustnite si..i nqkak vsichko si idva ot samosebesi sledvai negoviq ezik ii..abe neznam no shte stane! ne se durpai zashtoto e mnogo hubavo! haide mila uspehi

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Целувай се с чувство! Това е всичко...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

offff porednata tapa tema
    LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ох милата дошло време за целувки, а тя не знае как да се целува... Предлагам ти да имаш още маничко търпение за гаджета и любов като цяло, просто дочакай да пораснеш.
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    abe vie za 2 meseca kak tolkva mn se zaobi4ahte kato ne ste se celyvali tva shte e nekva stra6na lubov i verno ima mn temi i te kazvat vse edno i sashto otpuska6 se i sledva6 dvijeniqta tva e osnovtoto
    Представи си че си на 12 години ( 6 ти клас ) и си имаш гадже от 2 месеца и още не сте си допрели устните !? и като дойде звездния миг , се отпускаш тотално ( малко трудно ще стане според мен ) Как не са ви избили хормоните вече незнам .
    izvinqvai 4e ne pomislih za gorkoto momi4e az pone q posavetvah neshto a ne se prismqh kato teb...e dobre de ne tolkova brytalno
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    da naistina ima o6te 100 takiva temi... nikoi ne e roden nau4en i da ti oqbsnim ni6to nqma da shvane6... 6te probva6 i 6e vidi6 nqma ni6to stra6no i SLOJNO
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Цитирай Първоначално написано от lo6o`ko7e
    Ако видя още една такава тема сигорно ше се kill-на
    и аз, и аз.
    а и нещо не ми се връзват думите 12год, обичам, 2 месеца, трябва да се целуваме.
    и се пак по темата- то си идва от вътре и няма определен начин по който да се целуваш
    Because all I want is u ....

Голям фен

Re: Moderated:Как да се целувам?

Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!
    Xaxaxaxa .. доста се посмях на поста ти .. ммм , а за въпроса ти как да се целуваш .. може би с уста ?!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Много се обичате обаче не сте се целували още ,а ходите от 2 месеца...абе кво прайте кат не се целувате ми е много интересно.. то на ваща възраст освен целуване и държане за ръце в друго изразява ли се ходенето

Spox vsichko si ima parvi pat i kak shte se celuvate chak sled dva meseca gorkiq trqa naistina da ima chustva kam tebe. Samo da ti kaja che az haresvah edin pich i edna 12 godishna mi go vze a az sam na 15 taka che malko kak da ti kaja ne mi se struva normalno edno 12 godishno da pita kak osobeno kato vidq onaq kak mu se natiska no minala rabota decata sega sa po razviti ...
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си