- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да се целувам?
hei emi razbiram te...mm i na men mi e 4udno tva za dvata meseca no vie si znaetea za celuvkata..i az se 4udeh ama znaesh li..kato posegne da te celuva se otpusni prosto..podai mu ustnite si..i nqkak vsichko si idva ot samosebesi
sledvai negoviq ezik ii..abe neznam no shte stane! ne se durpai zashtoto e mnogo hubavo! haide mila uspehi
![]()
Целувай се с чувство! Това е всичко...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
offff porednata tapa tema![]()
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
Ох милата дошло време за целувки, а тя не знае как да се целува...Предлагам ти да имаш още маничко търпение за гаджета и любов като цяло, просто дочакай да пораснеш.
♥ ♥ ♥
izvinqvai 4e ne pomislih za gorkoto momi4e az pone q posavetvah neshto a ne se prismqh kato teb...e dobre de ne tolkova brytalnoПървоначално написано от LO6IQ
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
da naistina ima o6te 100 takiva temi... nikoi ne e roden nau4en i da ti oqbsnim ni6to nqma da shvane6... 6te probva6 i 6e vidi6 nqma ni6to stra6noi SLOJNO
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от Kisses{P}
Because all I want is u ....
Xaxaxaxa .. доста се посмях на поста ти .. ммм , а за въпроса ти как да се целуваш .. може би с уста ?!Sigyrno 6te vi prozvo4i mnogo typo i 6te me pomislite za pulna idiotka,no naistina mi trqbva pomo6t!Az sum na 12 godini i imam priqtel,koito mnogo obi4am i sme zaedno ot 2 meseca.Rabotata e tam,4e ve4e trqbva da se celyvame a az ne znam kak i vseki put kogato toi se opita da me celyne se durpam.Molq vi,kajete mi kak da se celyvam!??!!molq vi!
Много се обичатеобаче не сте се целували още
,а ходите от 2 месеца...абе кво прайте кат не се целувате ми е много интересно..
![]()
![]()
то на ваща възраст освен целуване и държане за ръце в друго изразява ли се ходенето
![]()
![]()
Spox vsichko si ima parvi pat i kak shte se celuvate chak sled dva meseca gorkiq trqa naistina da ima chustva kam tebe. Samo da ti kaja che az haresvah edin pich i edna 12 godishna mi go vze a az sam na 15 taka che malko kak da ti kaja ne mi se struva normalno edno 12 godishno da pita kak osobeno kato vidq onaq kak mu se natiska no minala rabota decata sega sa po razviti ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP