.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    .....
    Guest

За телефонни номера

iskam da vi pitam ima li na4in kato znam nqkoi doma6en telefon da razbera na koe ime se vodi ili ot koi adres e?

i su6to za GSM nomer na M-tel - moga li da razbera nqkoi nepoznat nomer na koi e?

Град
    Ha JlyHaTa :PpP~
    За домашните телефони си имаше указатели за самия град/село и като гледаш в тях номера и то си пише на кой се води и т.н ... а за GSM номерите не съм много наясно как ще разбереш,освен ако да речем някой номер те тормози и се обадиш на оператор,и оператора може да речем да го блокира и т.н,но пак няма да разбереш кой е точно

......
    Guest
    a nqkoi moje li da mi dade link kude moga da proverq edin doma6en telefon na koi e?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Za v internet neznam dali ima,no samo da ti kaja to poukazatelite se tursi po ime.. taka che doakto namerish toq nomer na koi e..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако номера на мобилния телефон е на сметка, би могъл да убедиш оператора да ти каже чии е, но не е много лесно. За домашен, питаш в някоя централа или офис на БТК, но най-лесно с познат който работи там.

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Абсурд е да ти кажат. Имаха голяма пробойна в системата доскоро относно това, но вече я няма. Срещу име И адрес дават телефон, но не и обратното. (Става въпрос за БТК) А пък МТел никога не са давали лични данни срещу номер. Само обратното, и то не винаги.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    А пък МТел никога не са давали лични данни срещу номер. Само обратното, и то не винаги.
    Айде да не спорим, че мога и пример да дам, на който съм бил свидетел

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    А пък МТел никога не са давали лични данни срещу номер. Само обратното, и то не винаги.
    Айде да не спорим, че мога и пример да дам, на който съм бил свидетел
    И аз съм била свидетел на такъв случай. Една съученичка искаше да разбере кой й звънни и се оказа един от класа... Момчетата в класа ми до 7-ми клас бяха големи дечковци

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    А сиктир... Убихте всичко детско в мен...
    Майтапа настрани. И какво сега, значи като се обади някой пикльо да пита за номера ми и ще му кажат и майчиното ми мляко ли? По принцип е подсъдно...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На тази съученичка й казаха само името на чонека, та който е картата. Беше на бащата на момчето, защото ние му знаехме трите имена /на съученика/ и така разбрахме, иначе друго едва ли биха казали...не знам, де.

Град
    Стара Загорка
    Айде и аз да дам примера...някой постоянно презвъняваше на майка ми, естествено непознат номер...обади се на оператора, като искаше да ограничи входящите повиквания от този номер, но все пак попита кой е, защото имаше съмнения. Казаха името и от къде е собственика на картата, след което се оказа почнат и нямаше проблем.
    Да, подсъдно е, ама кой в България ще седне да те съди за подобно нещо...всеки лежи на таз кълка

qwe3
    Guest
    az 4uh ot edna priqtelka 4e v internet imalo nqkakuv sait ot koito ako znae6 nomera(doma6en na BTK) moje da razbere6 ot koi adres e tozi doma6en telefon. vie 4uvali li ste za takova ne6to?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си