- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moля дайте съвет!
Вчера с приятелят ми правихме секс...
Всичко си беше нормално, вървеше супер, но в един момент .... презерватива се оказа скъсан!
![]()
![]()
![]()
![]()
До сега не ни се е случвало, нито на мен, нито на него и за това, реших да се допитам до вас, защото не знам, какво да правя!
Моля, дайте съвет!
[-o< [-o< [-o< [-o<
mi ako znaeh 6tqh da ti pomogna...prosto spored men pii hap4e ot oniq tam te sa mn...ili idi na lekar
xmmmm ima xap4eta v aptekite za podoben vid izcepki..![]()
Какво!?
аа той случайно да е свършвал в теб като е бил скъсан или преди това разбрахтеЩото ако е свършил в теб начииии Ескапел трябва , амаа иначе вероятността да има нещо спада драстично ама все пак я има макар че е много малка
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
ооо,мацка,защо чакаш от вчера до сега.На мен ми се случи преди известно времеи първата ми реакция беше да си купя от ония хапчета за които всички сме слушали и което поне мен ме спаси.В аптеката ми дадоха Ескапеле.Препоръчвам ти и ти да направиш същото,поне на първо време,ама побързай.
![]()
![]()
![]()
В мен свърши
lelele mi poburzai....ne e 6ega tova...
абе как така бе, бягай до аптеката, как пък не усетихте че се е скъсал ?
изобщо знаете ли как се ползва презерватива или ги вземате ей така?
ei,hodi i si vzemi hap4e
Щом е свършил в теб, най-добре вземи хапче, за да не стане гаф.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ескапеле на момента че иначе бебе. 3 дена имаш амаа не си ги хаби , колкото по рано толкова по-добре да го вземеш. И прочети упътването първо. Късмет
П.П. кажи му другия път повече да внимава как си слага презерватива![]()
kofti slu4ka,no triabva po-burzo da raegira6.Moia priatelka ima6e podobna slu4ka i znam 4e pi niakvi Escapelle
Може ли някой да ми каже, дали има някакви странични ефекти?
Ползвал ли е някой от вас такова?
Какви странични ефекти имашееАми освен че ти разбърква цикъла ии за известно време ти е нередовен.... тряя да питаш някой дето го е ползвал
![]()
Има ли тук такъв?
Stopman, благодаря за отговорите!
може само малко главоболие или да ти со догади ама нищо повече,а да и цикала малко да то забави-нищо друго.Споко
;(((( Нека някой пише, ако го е ползвал, разберете, притеснена съм!
когато на мен ми се наложи да пия ... като изключа ужасното притеснение които ме гонеше,самото хапче по ниакакъв начин не ми повлия.Цикалът даже ми дойде 2-3 дена по-рано,което беше супер.Но знам че в листовката пише единствено за главоболие и гадене,нищо особено,наистина.
Ей,сладурче, отивай до близката аптека и купувай,защото колкото по-бързо раегираш толкова по-голям ефект ще има хапчето
Kaжете ми, моля, как действа ..
Как ще разбера, че вече няма опасност?
ооо,душко,ако още не си отишла-отивай за хапче.Препоръчвам ти това Ескапел,за което ти пишат и другите,чувала съм разни неща за него и май наистина ще ти помогне в този случай.
по принцип най-добрия начин да разбереш дали всичко е ОК е да отидеш на гинеколког.Инче чакаш следващия цикъл.Но това хапче е доста сигурно,така че пробвай.
Ескапел моьешп да намериш във всяка апрека, а именно от него имаш нужда сега.
Може да се появи гадене, или повръщане...
Начина да разбереш, че е ефикасно е да си направиш тест няколко дни по късно или да изчакаш следващия цикъл.
Както каза Stopman, по-горе, моье и да ти позакъснее с няколко дни или пък да подрани.
В опаковката има едно хапче.
Ако случайно повърнеш, трябва да изпиеш още едно, непременно, за да подейства
мисля че само лекар ще ти даде сигурност.