.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    ;(
    Guest

Moля дайте съвет!

Вчера с приятелят ми правихме секс...
    Всичко си беше нормално, вървеше супер , но в един момент .... презерватива се оказа скъсан!
    До сега не ни се е случвало, нито на мен, нито на него и за това, реших да се допитам до вас, защото не знам, какво да правя!
    Моля, дайте съвет!

[-o< [-o< [-o< [-o<

Guest
    mi ako znaeh 6tqh da ti pomogna... prosto spored men pii hap4e ot oniq tam te sa mn...ili idi na lekar

xmmmm ima xap4eta v aptekite za podoben vid izcepki..

;(
    Guest
    Какво!?

Град
    Plovdiv
    аа той случайно да е свършвал в теб като е бил скъсан или преди това разбрахте Щото ако е свършил в теб начииии Ескапел трябва , амаа иначе вероятността да има нещо спада драстично ама все пак я има макар че е много малка
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Guest
    ооо,мацка,защо чакаш от вчера до сега.На мен ми се случи преди известно време и първата ми реакция беше да си купя от ония хапчета за които всички сме слушали и което поне мен ме спаси.В аптеката ми дадоха Ескапеле.Препоръчвам ти и ти да направиш същото,поне на първо време,ама побързай.

;(
    Guest
    В мен свърши

lelele mi poburzai....ne e 6ega tova...

Guest
    абе как така бе, бягай до аптеката, как пък не усетихте че се е скъсал ?
    изобщо знаете ли как се ползва презерватива или ги вземате ей така?

ei,hodi i si vzemi hap4e

Щом е свършил в теб, най-добре вземи хапче, за да не стане гаф.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Plovdiv
    Ескапеле на момента че иначе бебе. 3 дена имаш амаа не си ги хаби , колкото по рано толкова по-добре да го вземеш. И прочети упътването първо. Късмет

П.П. кажи му другия път повече да внимава как си слага презерватива

Guest
    kofti slu4ka,no triabva po-burzo da raegira6.Moia priatelka ima6e podobna slu4ka i znam 4e pi niakvi Escapelle

Guest
    Може ли някой да ми каже, дали има някакви странични ефекти?
    Ползвал ли е някой от вас такова?

Град
    Plovdiv
    Какви странични ефекти имашее Ами освен че ти разбърква цикъла ии за известно време ти е нередовен.... тряя да питаш някой дето го е ползвал

Guest
    Има ли тук такъв?
    Stopman, благодаря за отговорите!

Guest
    може само малко главоболие или да ти со догади ама нищо повече,а да и цикала малко да то забави-нищо друго.Споко

Guest
    ;(((( Нека някой пише, ако го е ползвал, разберете, притеснена съм!

Guest
    когато на мен ми се наложи да пия ... като изключа ужасното притеснение които ме гонеше,самото хапче по ниакакъв начин не ми повлия.Цикалът даже ми дойде 2-3 дена по-рано,което беше супер.Но знам че в листовката пише единствено за главоболие и гадене,нищо особено,наистина.

Ей,сладурче, отивай до близката аптека и купувай,защото колкото по-бързо раегираш толкова по-голям ефект ще има хапчето

;(
    Guest
    Kaжете ми, моля, как действа ..
    Как ще разбера, че вече няма опасност?

Guest
    ооо,душко,ако още не си отишла-отивай за хапче.Препоръчвам ти това Ескапел,за което ти пишат и другите,чувала съм разни неща за него и май наистина ще ти помогне в този случай.

Guest
    по принцип най-добрия начин да разбереш дали всичко е ОК е да отидеш на гинеколког.Инче чакаш следващия цикъл.Но това хапче е доста сигурно,така че пробвай.

Не пак
    Guest
    Ескапел моьешп да намериш във всяка апрека, а именно от него имаш нужда сега.
    Може да се появи гадене, или повръщане...
    Начина да разбереш, че е ефикасно е да си направиш тест няколко дни по късно или да изчакаш следващия цикъл.
    Както каза Stopman, по-горе, моье и да ти позакъснее с няколко дни или пък да подрани.
    В опаковката има едно хапче.
    Ако случайно повърнеш, трябва да изпиеш още едно, непременно, за да подейства

мисля че само лекар ще ти даде сигурност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си