- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moля дайте съвет!
Mисля, че е време да схванете, че това не е противозачатъчно и не се пие всеки ден....
Kakvo se zaqjdash, vij, che momicheto pishe, che ne znae i ne e pilo do sega!Първоначално написано от Made_of_Pain
To i az ne znam, inache bih ti pomognala....
никой не е казвал че е противозачатъчно-това е само за спешни случаи, а за всеки ден си има други
мила,има го във всяка аптека и струва около 30 лева,но в момента явно ти е единственото спасение,така че отивай и си купувай.Наистина не се бави повече,защото ефекта от ескапел е по-голям колкото по-рано го пиеш.
Питам за страничните ефекти, защото още нямам 16 и трябжа да знам, как да се оправдая пред родителите си
единственото което може да те притесни е ако случайно ти се догади или започне да те боли главата-все едно си настинала,така че можеш спокойно да се оправдаеш пред вашите с настинка-я виж какво е времето вън.Това ти е последна грижа.
ей,мацка,отивай за хапче.Аз изчезвам, но ти пожелавам успех и стискам палци всичко да е наред.![]()
Добре, ще ида, но моля, ако някой е имал такъв проблем, да сподели!
Благодаря за помощта
mi ako e svar6il v prezarvativa i sled tova ste go vidqli 6te trqbva da pie6 hap4eta ot oniq de da gi znam za spe6na kontracepciq,no ako ne e nqma problem
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Беше свършил вече.... Видяхме прекалено късно
ХАПчеНЦЕ>>> NOW
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
A ти пила ли си такива до сега?Първоначално написано от X-taZ
abe pila ne pila 6te s e predpazi6Първоначално написано от ;(
.Taka 4e pii.
Zdravei
RAzbiram 4e si mnogo pritesnena,az sy6to bqh.I to ne tolkova ot tova kakvi sa strani4nite efekti,kolkoto ot tova da ne e stanala belqta,bypreki 4e moqta situaciq be6e mnogo po-razli4na.Kupih si hap4eto i go izpih.Pri men ne podeitsva nito edin ot poso4enite strani4ni efekti.taka 4e ni6to ne se znae i ne se pritesnqvai ot tova.Edinstvenoto ne6to e 4e moje da ti zakysnee ili da ti doide po-rano cikylyt.NO dori i taka da e,mislq 4e e po-d0bre da go vzeme6 vednaga,za6toto e naistina mnogo opasno.Ne se pritesnqvai,vsi4ko 6te otmine!Uspeh!
I'm a bitch,but not yours,Baby!
tctct kakvo stana izpili hap4eto mila![]()
ako e stanalo predi ne pove4e ot tri dni pii hap4e escapelle se kazva stryva okolko 7 lv oba4e e efikasno ako e minalo pove4e vreme si kypi test i ako e polojitelen idi na lekar tva e
Точно така!Първоначално написано от Aleandra
Дано да си добре,жива и здрава
![]()
Спокойно при мен нямаше странични ефекти,а скоро станах на 16Първоначално написано от ;(
миличка, пи ли хапче?
Пих го, но малко след това повърнах... какво значи това?
Пи ли другото?!
Какво друго?
тоима само едно хапче?!
КАКВО ЗНАЧИ ТОВА, КАКВО ДРУГО?!
Oзначава,. че има вероятност да си бременна!
При условие, че повърнеш, винаги се взема и следващото!
При условие, че сега ми се води към 70-ти час.... мога ли да пия ощше едно в такъв случай?
http://escapelle.com/ Пише до 72...
Хората и игра са направили за такива като тебе даже....