- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му покажа...
Извинявайте ако вече има такава тема,но не мога да я намеря.
Та .. обичам едно момче,не съм му казвала никога обичам те,защото и аз мисля,че е по-добре да го покажа,но съм някак затруднена...
Моля кажете ми как да му покажа,че го обичам... ?![]()
![]()
Ми като си го гушкаш, като го целуваш, а от време на време също трябва да казваш "Обичам те" и ако е искрено, той ще го разбере :P
Там е работата,че не се виждаме,често.. дори и не ходим... кхх Но не искам да му кажа,оби4ам те или имам чувства към теб,искъм да му ги покажа,но нз как като се виждаме рядко.... и като дори не ходим.....
Ми виждайте се по често, ако момчето има чуства, кво чакате. Просто си го кажи направо, че хо харесваш и тва е![]()
Имай му доверие, бъди с него в трудни моменти и в радостни също така, разбирай го и му помагай.Така мисля, че ще разбере.![]()
i az sum taka samo 4e daje ne sme se zapoznali "oficialno" a i ako go vidq 1 put v meseca pak e dobre.i taka e mn trudno da se zapoznaem...
тва не мога да го разбера...искаш да знае че го обичаш но не искаш да му го казвашспоред мен ще е добре да му разкриеш чувствата си и след това да му ги докажеш....
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
aMм... гледай сега... ако го обичаш истински е не някое тинедж1рско увлечение, което като ги удари тееновете и вече казват че са влюбени... какво му е толкова трудното да седнете на 4 очи и да му кажеш в прав текс... така и така... така и така.... обичам те.... и си готова..
ако го обичаше истински сега нямаше да пускаш тази тема.. как ли? покажи му че може да ти има доверие... ии това не става 1 2 или 3 пъти.. доказва се постоянно...
Lubovta e krasiva.... iskash da mu pokajesh che go obichash...ako si mila s nego stani oshte po mila ..budi vnimatelna s nego...ne mu otnemai mnogo ot svobodata za da ne se ''zadushava''...gotova si na vsichko za nego bi napravila vsichko za da mu ugodish (est ima si granici :P ) ...abe ne moga mnogo da mislq sega...s edna duma Obichai go !![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами вижте,аз. кххх за милостта... не съм мн. мила е в началото не бях,защото 1во той почна да ме зарибява,мислих 4е се бъзика,за сега нз и не съм обедена,но аз определено имам някакфи чувства към него. И не че не искам да му кажа,че го обичам - Искъм,но няма как да стане,защото се виждаме прекалено рядко.Пък и нз защо някак си не мога да му го кажа,предпочитам да му го покажа по-някакъв начин,но ми е трудно по-какъв след като не се виждаме често......
Виждайте се по-често като за начало.. пък после вече му покажи, че го харесваш и т.н. ...
~!1912!~
Бъди мила и искрена с него.Покажи му,че имаш интерес към това което и той обича.
a za6to ne se vijdate 4esto?
любовта не се показва, тя се доказва. Той ще го разбере..Първоначално написано от Анонимко
music pulls me in a big black hole. I would like to tell you more but there are no more words to say!
I have to leave you now, the music takes me away
Не се захващай с любовта , тя ще те убие !
Няма по-искрено и мило признание от това да го погледнеш в очите и да му кажеш "Обичам те" (ако го чувстваш де).
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Като имате напредвид,че истинските ми чувства са нещо повече от харесване и по-малко от обичане!?!
Какво да му кажа?: "Обичам те!" или "Харесвам те!" ... мнения... ??!
Нужно ли е да го казваш ? Покажи му, докажи му...Първоначално написано от Анонимко
~!1912!~
Добре де,нали за това пуснах темата,за да ми подскажете как да му покажа,че го обичам?!?!Вие ме посъветвахте да му кажа,когато се навих за това да му кажа, ми казвате да му покажа.. е добре и аз искам да му покажа,ама поне 1 идея да беше дала
![]()
.........
Е направи 2 в 1Първоначално написано от Анонимко
Хем му го кажи, дажи по-добре изкрещи, хем пък го докажи. Би било лесно ако наистина го обичаш
Той въобще знае ли, че има душица коята го обича и си точно ти?
♥ ♥ ♥
haha 2v1Първоначално написано от Vikitooo
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неочаквано добра комбинацияяя..Първоначално написано от bloodranger
![]()
♥ ♥ ♥
Абе вий май вече почнахте да се дразнете!![]()
Еми... нз,майче предполага.......
добре де, ти ако толкова го обичаш,първо ше му го покажеш, после ше му кажеш и след т'ва ше му го докажеш.. м ?Първоначално написано от Анонимко
П.С. 3 в 1 е най-добре![]()
~!1912!~