- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да му покажа че го харесвам ??
haresvam edno mom4e toi e na 22 ,a az sum na 14.toi ne mi obru6ta vnimanie ,kato na momi4e s koeto moje da hodiiskam da mu pokaja 4e mi haresva i da go nakaram da izpita interes kum men , no ne jelaq da pravq seks s nego (kazvam go za6toto predpolagam kakvi 6te sa purvite vi otgovori) pls daite suvet
blg predvaritelno
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Ми извинявай, ама се пак си на 14, а той на 22, куде искаш внимание да ти обръща, ми може и да не си пада по по-малки от него, и то толкова много, зарежи го, тва е само увлечение, по-добре си намери някой на твойте години, или поне с 2-3 години по голям от теб, а не с 8. Пък дори и да тръгнеш с него, мислиш ли, че той няма да иска секс?![]()
Еми, значи той е нормален, щом не ти обръща внимание.Разликата ви е голяма, а и по закон да не ти казвам какъв автоматично ще бъде той, ако имате връзка или правите нещо.![]()
Връзката ви е немислима, откажи се.Близко е до ума, че надали ще се занимава с теб.
би трябвало да си raztrevojena защо си харесваш някакви чички дето след 4-5 години ще мислят за деца, а ти няма да искаш да правиш и секс с тях... егати... вече нито нормалните, нито горе-долу добре осигурените момчета просперират... всичко гледа да е чичка с коли и пари, и да изглежда по-голям... ама какво и се ядосвам като и момчетата на тази възраст са и те вече някакви курви...
Не ти пожелавам успех с такъв вид връзка... искрено го пиша!
razbiram vi otli4no, suvsem do skoro az bqh na tova mnenie , no 4oveka za kogoto govorq nee 4i4ka s kola i pari .toi e super mil i vnimatelen(nai-veroqtno za6toto se e grijil za 2mata si po-malki bratq)mn e zabaven i makar da razbiram kolko mn sa 8 godini v momenta az ne moga da se otkaja ot nego za6toto tova 4uvstvam ,a ne se polu4ava da komandvam emociite si
absoliutno suglasna sum s koalka i lo6o`ko7e
Ми ти си знайш, прави квото искаш, ама после да не пишеш тука пак, че ти е направил нещо, или те е зарязал, или нещо от сортаПървоначално написано от raztrevojena
![]()
![]()
Я първо стани на 22 и тогава говори дали си "чичка"/лелка или не, Ъ?Първоначално написано от MajeStic
Мърлява работа!
До авторката: Не те познавам => не знам дали имаш повече потенциал от 14-годишно момиче. Все пак дори да го заинтригуваш и да стане нещо, той е на 22 години - няма начин да не иска секс, просто няма. Все пак знаели се (за любовта нямало граници), дръж се нормално естесвено и чакай да видиш дали ще прояви интерес към теб...
Ти добре ли си някакъв 22годишен да има интерес към 14годишно лапе? Той трябва да не е със всичкия си.Първоначално написано от raztrevojena
Абе детенце не се излагай...земи си намери едно момче горе долу на твоята възраст и с твойте интереси...Много ясно че няма да ти обърне внимание...Ти още цикъл нямаш за батковци си мислиш вече
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
да ти кажа ли как си мисля че стоят нещата???мисля че дори и да тръгнете рано или късно тои точно това ще иска от теб ... и ако си малко по глупава да му се вържеш на номерата и... ще си провалиш живота...е ако това искаш...
караи го да излизате говори с него.. никои не те е спрял
![]()