.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: 1 месец

1 месец

здр ! та ре6их и аз да пусна една теми4ка зна4и скоро с гаджето ми 6те правим един месец но той не е в града но си пи6ем по skupe апак аз не сам сиг. на коя дата тръгнахме то4но 6тот по4нахме да говорим за това на единия ден и продалжихме на др. мисля 4е той смята 4е ходим от втория ден а аз о6те на пурвия му казах ДА и сега нз кога да си го отпразнуваме и дали изоб6то да празнуваме (мисля 4е тои дори няма да се сети ) кажете вие празнувахте ли на 1 месец (то няма да е празнуване на6то нали го няма но да го поздравя) и на кой ден да стане моля да ми дадете някакав савет [-o<
    Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...

Мисля,че е твърде рано още да празнувате,връзката ви е още млада,нека станат 6 месеца,пък да видим тогава,тогава наистина ще има за какво да празнувате,сега още не му е времето,повярвай

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Ами...не мисля че имате още какво да празнувате но все пак...ами ако не си сигурна...на първия ден си замълчи ако той не се сети на втория ден му кажи и така...супер глупаво ще е да му кажеш на 1вия ден а той да си мисли че сте тръгнали на следващия или пък седнете и се оточнете...де да знам..

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

хихи и ние бяхме така. Аз не знаех на коя дата тръгнахме и на края го попитах и той каза ми от 1 Май (месец). И мн ясно,че ще празнувате ,1 месец, какво от това,за празнуване ееееееееее

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    1 месец никога не съм празнувала. Все пак това е твърде малко време.
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на koalka
    Не започвай и ти с отпразнуване на един месец.

Mnogo e rano da praznuvash lichno moe mnenie nz dali e nujno da se praznuva tova mislq che e izlishno no vasha si rabota...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    <-ахм...

П.С:дайте ако искате на секи 3 дни да дигаме банкет?
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен Аватара на marjesa
    празнувахме много ясно даже и подърачета имаше еми празнувайте и двата дена има повод за пиене
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Всяко 29-то число от месеца си ни е един малък празник. А и доколкото си спомням, с него си празнувахме първия месец, нищо че бяхме "новоизлюпена" двойка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    РЮАР
    1 месец мисля, че е прекаленно малко време за една вр1зка, а и още по малко за празнуване... но избора си е лично на вас..

Dani_m_88
    Guest
    Господи! Чета и не вярвам на ушите си!

Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    <-ахм...

и аз така викам.. пхахах
    ~!1912!~

Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    <-ахм...

и аз така викам.. пхахах
    хаххаххахахах събиране на целия род до 9-то коляно
    ... но във тебе като рана
    ще пари мисълта,че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    животът да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш."

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Мисля, че няма повод за празнуване... освен ако не е нещо друго
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Амииии, с моя като направихме 1 месец си честитихме (сега се надпреварваме кой първи ще честити на другия, когато дойде ”месечината)” и си прекарахме хубаво (както всеки ден, когато сме заедно). Аз не си падам по подаръците за такива ”месечия”. По-добре да му честитиш, а подаръчето да му го връчиш без повод. Повече ефект ще има.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не съм празнувала 1 месец,нито 2 и изобщо с бившия нямаше такива неща.

Guest
    em i pri nas nqma6e xodixme 6 meseca i nito vednuj ne si 4estitixme ama to az nevijdam i golqm smisul vajnoto e da ni e qko zaedno a ne da broime dnite....... a i 1 mesec am sigurno 6te na po 13 14 god togava mai i na men mesec mi se struva6e se 1 godina

Град
    на плажа =)
    Месец? Ем.. може да се размените някое мъничко подаръче ... ама само толкова...

purviq put kato se zapoznahme s priqtelkata mi pihme menta s prqsno mlqko. Be6e na 27mi noemvri
    na 29ti noemvri trugnahme i ot togava seki mesec na 29ti pieme menta s prqsno mlqko
    a v posledstvie posle se poqvi i o6te 1 praznik (predlojih i brak 1 den predi da napravime 3 meseca, demek 28mi fevruari, togava bqhme v nas i pihme pina kolada) i sega pieme bira na 27mi, na 28mi pieme pina kolada, na 29ti pieme menta s prqsno mlqko
    nie taka praznuvame

Хаха, аз пък никога не съм го празнувала.Даже със сегашния ми приятел понеже си излизахме така много време и не е имало ден когато да ме пита " аи да ходим дрън дрън...", решихме да си изберем една дата
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

ооо ние празнувахме с моито бебе 1,2,3,4,5,6...... сега на 21 този месец 2 години така че хубаво е когато всеки месец си го празнувате.Това е като да си подариш 1 ден в месеца в които да си прекарвате хубаво и всеки да угожда всичко на другият мисля че е яко

ми ние нито 1,нито 6 месеца празнувахме...виж годината може и да си я отбележим
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Цитирай Първоначално написано от hforce
    purviq put kato se zapoznahme s priqtelkata mi pihme menta s prqsno mlqko. Be6e na 27mi noemvri
    na 29ti noemvri trugnahme i ot togava seki mesec na 29ti pieme menta s prqsno mlqko
    a v posledstvie posle se poqvi i o6te 1 praznik (predlojih i brak 1 den predi da napravime 3 meseca, demek 28mi fevruari, togava bqhme v nas i pihme pina kolada) i sega pieme bira na 27mi, na 28mi pieme pina kolada, na 29ti pieme menta s prqsno mlqko
    nie taka praznuvame
    пияндета :P опа поправка влюбени пияндета на сватбата да не забравите,че шампанско се пие
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си