.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Пози?

Пози?

daite info za pove4e pozi!pravq sex v razli4ni pozi no neznam kak se kazvat znam samo misionerska i 69!kakva e naprimer tazi 11 ? daite i dr pozi [-o<

Точни имена незнам кой би могъл да ти даде на всяка една , но по бутките за вестници имаше някакви "секс списания/вестници" и от там може да гледаш. Може и да си свалиш нещо като видео или снимков материал... вечи е позволено всичко на всички

ne mi trqbvat snimki ili video a iskam da znam kak se kazvat

Ами не беше много трудно да се поразровиш из гугала ...
    първото интересно което ти намерих е http://www.kamasutra.hit.bg/
    има разни пози и още нещо

Супер фен
    i zakvo ti e da znae6 kak to4no se kazvat,6te ti bade po-golqm kaf da moje6 da q nazove6 ili kakvo,imeto nqma ni6to ob6to mn mi e interesno kvo tolkova te interesuva,az sam 4eknala kak li ne s izvinenie i kvo trqq da razu4avam koe kak se kazva taka li
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

момичето има желание да знае... нека и представим информацията , а тя да я използжа както иска

Цитирай Първоначално написано от marina star
    i zakvo ti e da znae6 kak to4no se kazvat,6te ti bade po-golqm kaf da moje6 da q nazove6 ili kakvo,imeto nqma ni6to ob6to mn mi e interesno kvo tolkova te interesuva,az sam 4eknala kak li ne s izvinenie i kvo trqq da razu4avam koe kak se kazva taka li
    tfa me izkefi mi moje na momi4eto da mu trqt imenata 6toto ako q pita nqkoi da si ima gotov otgovor ili prosto naistina iska da s gi znae i az nz
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

da trqbvat mi imenata im

slurkovci''OOD''
    Guest
    zadna pra6ka
    tfa iznasq li ti?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си