- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа?
До като се стъмни...на 15 съмПървоначално написано от indecent
как да ги накарам да ме пускат за по късно...и какда им обясня ,че никой няма да ме изяде на тъмното!
На 16 съм и след като мине 11.30-12.00h започват да ми звънят да видят къде съм ... и естествено да внимавам какво правя,но не да се прибирам веднага![]()
e az pyk sym na 15 i IMAM vecheren chas .. koeto spored men e redno momiche sym ako ima znachenie i trqbva da sym si v nas nai kysno v 12 chasa ..![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend
на 16 до 10 часа,но ако им се обадя, къде ще съм ме пускат до когато аз им кажа.
Най-интересното е че нямам вечерен час , но когато разбраха че иамм гадже трябвало да се прибирам за да вечеряме заедно, така се получи че скъсахме с гаджето и пак нямам вечерен час
![]()
![]()
На 14 съм ... Обикновено се прибирам малко след полунощ ...
Out of control
nqmam ve4eren 4as i ne sym imal
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
В момента до 9:30, на 17 съм. При особени обстоятелства (излизане с класа и пр.) изврънквам до 2 с триста зора. Ама си го заслужавам де, миналото лято направих един куп поразии. Пък и преди два-три месеца избягах от нас.. Абе все такива дивотии правя.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Momi4e sam, na 15 i ve4erniq mi 4as e do 11i30/12 4asa.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
никога не съм имала вечерен час!!!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Do kolkotsi iskam dori ne im kazvam na 14sam
Ами аз съм на 14 и стоя до 22.30 , но ако ги помоля ще ме пуснат и до по-късно
√Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק
Пхахаах що се оплаквате ,че сте до 12 ве майна?!?!?!?!Аз бях до скоро до 10:30 навън /на 16 съм/ ?!?!?!Басиии хьхъахуьахуьу Вие сте шибани късметлии вее ц,ц,ц![]()
![]()
![]()
ako sym na u4ili6te do 22 a vakanciqta ako sym pred bloka s fr moje i do sutrintaoba4e izgrada do kym 22 ako nz s koi sym kyde i t.n. aaaa i sym na 13
Според мен има разлика от това дали си момче или момиче.При момичетата родителите са по-притеснителни особено татковците.Нали сте чували "Когато имаш момче се притесняваш само за една пишка но когато имаш момиче се притесняваш за всички останали п****"
на 13 съм,имам един много жалък вечерен час ,20:30,и това е само през лятната ваканция....ААААА!
Az sum na 14 i me puskat smo do9,no prez vcakanciqta nqmam 4as!
На 14 съм,лятото мога до 9 и 30 най-късно а зимата-до 8 и 30Не ли страшно рано
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ем аз съм на почти на 15 и ма пускат до 11.30 от което мноо са дразна и ми идва да убия някой
на 14 съм и нямам вечерен час .. щото не ми трябва :P
Когато живеех с нашите никога не съм злоупотребявала с доверието и търпението им.Дали на 13 или на 15 или на...17 да кажем, никаква не е била разликата.Вярно ,ходех по партита,купони,събирания за цяла вечер,но не беше и често,а без повод винаги съм гледала в интервала 22-23 часа да съм в нас.Колко странно е сега,като работя ве4ер,и се сблъсквам с какво ли не... сама искам да си тръгна рано...ама не може![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ам аз съм на 16 , но нямам вечерен час, никога не съм и имала.Просто излизам от малка и нащте са свикнали
Разбира се аз оправдавам тяхното доверие напълно и може би това влияе до голяма степен
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
На 19 съм и вечерен час нямам но ако се прибера по-късно от 01 часа ме чакат за да ме посрещнат и да ме разпитват.....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
На 14,22 ч. Лятото...зимата...докато се стъмни.../а то в 6 се стъмва.../