.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 155
    Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    През лятото ме пускат доколкото искам,ама като знам че мама не заспива докато не се прибера,предпочитам да се прибирам по раничко.Е ако съм излязла с компания и наще знаят че няма да остана и за миг сама не с епритесняват
    Когато съм на даскало се прибирам към 21ч или 21:30ч ,предпочитам да съм си в къщи по това време и да си почивам,защото знам че на следващия ден ще съм на училище

тоя вечерн час ми е болна тема честно и то защото имам вечерен час някъде 3 месеца преде да стана на 17,сега вече съм на 17
    Когато ходя на даскало до 22.00-22.30,но ако се обадя,че ще засънея няма проблем,а сега ваканцията 22.30 но аз винаги са прибирам към към 23
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

На 14 съм..Пускат ме до към 8

13 до 10/10 и половина

ми на 13 по4ти 14 съм...и когато стане тъмно сама навън не ме пускат.

Град
    Бургас
    На 15 ще навърша,ама имам вечерен час лятото до към 11-12 зимата до 10-11 най-късно
    OnLy God CaN Judge Me !

на 14. нямам вечерен час или се прибирам към 11, за да ме видят и да не се притесняват.. и после пак излезам.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    18 съм.. до колкото си искам ,нямам час
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

когато бях на 12 последно имах вечерен час, защото една вечер се прибрах в 1 часа без да предопредя! след няколко месеца отмениха наказанието и до ден днешен нямам вечерен час, но и се прибирам по прилично време най-късно 11 а ако до по-късно искам се обаждам на телефона и се разбираме и няма проблем

Craig David-Walking Away

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    На 19. Нямам вечерен час. Ако закъснявам се обаждам да не се тревожат.

Град
    Изгубено
    mi na 14 .. kazvat do 23 .. az nqkoi put uspqvam da se izmolq do 23:30 i taka no v posledno vreem se pribiram 22:00 - 22:30

Фен
    Град
    вкъщи
    Никога не съм имала вечерен час... Стига само да знаят с кого, къде съм, и че телефона е в мене, нашите никога не са ми правили проблеми....на 16 години съм

Аз съм на 13 и нямам вечерен час,по простата причина,че сега съм в нов квартал и не излизам.....е-излизам,ама то ще е в центъра някъде на кафе или на плаж...
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    Никога не съм имал вечерен час, само съм имал час в който трябва да се прибера за да ям и после пак да излезна но и този час вече го няма, стига да им се обадя ако стане късно и да им кажа къде съм и ще се прибирам ли всичко е О.К. а те не се и притесняват.

Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    Сега аз ще ви кажа а после вие ми кажете дали наш'те не са СМОТАНИ?!?!?! На 16 съм почти!!! Никога не бях имала проблеми с вечерния час!!!!! Това лято го прекарах на село!! ВЕЧЕРЕН ЧАС 11!!!! Закъснея ли с една минута баба ми веднага звънеше!!! Недай си Боже да се прибера в 11:15 и веднага се званеше на майка ми!!!! Та мисълта ми е че в града /при това живея в Милано/ мога да си седя навън до колкото си искам ... Ама в тфа смотано село в което има 10 къщи на кръст не мога!!!! Разбирам че съм момиче!!!! Разбирам че съм в някфа смотана възраст!!! Ама аз да не седя сама навън!!!! Пффууу!!! ... Много са тъпи и наш'те и баба ми!!!!!
    А какво ще правиш в селото по нощите?

Втелявате се. Разбирам да ви пускам до 7, до 8, но в голям град до 10-11 е напълно нормално - ще решите да отидете някъде далеч и как ще се приберете?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Никога не са ми казвали : прибери се еди-кога си, прибирам се когато си свърша работата
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    Как кфо ще правя ?!? То е фрашкано с хорица на моята възраст!! Лафиме непрекъснато ама....
    Говорете си денем! Какво значение има дали ще спите от 12 до 8 и ще сте заедно цял ден, или ще спите до 4 следобяд и ще се мотаете до 4 сутирнта?

На 16 съм. До 10 съм навън При специални случаи може и по-късно, но... Ядосвам се, защото няма някава причина в тях или мен, а в квартала, в които живея А, не мога вс вечер с такси, не съм милионерка
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    На 16 съм. До 10 съм навън При специални случаи може и по-късно, но... Ядосвам се, защото няма някава причина в тях или мен, а в квартала, в които живея А, не мога вс вечер с такси, не съм милионерка
    ю
    Аз в продължение на повече от година всяка божа вечер се прибирах с транспорта...от другия край на София. А съм на 21. Не си само ти, спокойно, а и не е болка за умиране.

Guest
    На 19 г.
    до 20:00
    ужасно.....

п.с. момче съм

Guest
    na 14 i nqmam ve4eren 4as. ne pozvolqvam da mi se nalaga. imam se za golqm 4ovek i sym dokazal na moite 4e si znam interesa i 4e moga da se pazq. mom4e sym

Малко трудно да ми се налага вечерен час на 19год при положение, че и преди родителите ми не са го правили...просто ми имат доверие какво правя,с кого и къде!

Град
    Burgas
    It`s Like This

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    14 и за съжаление иам ве4ерен 4ас, как ви се струва 22:00 ужас а? сега седа до 22:30 6тото не съм на даскало ама е ужасно,кфо да ги праи6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    14 и за съжаление иам ве4ерен 4ас, как ви се струва 22:00 ужас а?
    Stryva mi se napulno normalno.Na men do 17 godi6na ve4ernia mi 4as be6e 22:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си