- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа?
През лятото ме пускат доколкото искам,ама като знам че мама не заспива докато не се прибера,предпочитам да се прибирам по раничко.Е ако съм излязла с компания и наще знаят че няма да остана и за миг сама не с епритесняват
Когато съм на даскало се прибирам към 21ч или 21:30ч ,предпочитам да съм си в къщи по това време и да си почивам,защото знам че на следващия ден ще съм на училище![]()
тоя вечерн час ми е болна тема честнои то защото имам вечерен час някъде 3 месеца преде да стана на 17,сега вече съм на 17
Когато ходя на даскало до 22.00-22.30,но ако се обадя,че ще засънея няма проблем,а сега ваканцията 22.30 но аз винаги са прибирам към към 23
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
13 до 10/10 и половина
ми на 13 по4ти 14 съм...и когато стане тъмно сама навън не ме пускат.
![]()
![]()
На 15 ще навърша,ама имам вечерен час лятото до към 11-12 зимата до 10-11 най-късно
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
на 14. нямам вечерен часили се прибирам към 11, за да ме видят и да не се притесняват.. и после пак излезам.
18 съм.. до колкото си искам ,нямам час
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
когато бях на 12 последно имах вечерен час, защото една вечер се прибрах в 1 часа без да предопредя! след няколко месеца отмениха наказанието и до ден днешен нямам вечерен час, но и се прибирам по прилично време най-късно 11 а ако до по-късно искам се обаждам на телефона и се разбираме и няма проблем![]()
Craig David-Walking Away
На 19. Нямам вечерен час. Ако закъснявам се обаждам да не се тревожат.
mi na 14 .. kazvat do 23 .. az nqkoi put uspqvam da se izmolq do 23:30 i taka no v posledno vreem se pribiram 22:00 - 22:30
Никога не съм имала вечерен час...Стига само да знаят с кого, къде съм, и че телефона е в мене, нашите никога не са ми правили проблеми....на 16 години съм
![]()
Аз съм на 13 и нямам вечерен час,по простата причина,че сега съм в нов квартал и не излизам.....е-излизам,ама то ще е в центъра някъде на кафе или на плаж...
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Никога не съм имал вечерен час, само съм имал час в който трябва да се прибера за да ям и после пак да излезна но и този час вече го няма, стига да им се обадя ако стане късно и да им кажа къде съм и ще се прибирам ли всичко е О.К. а те не се и притесняват.
А какво ще правиш в селото по нощите?Първоначално написано от SexyTka
Втелявате се. Разбирам да ви пускам до 7, до 8, но в голям град до 10-11 е напълно нормално - ще решите да отидете някъде далеч и как ще се приберете?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Никога не са ми казвали : прибери се еди-кога си, прибирам се когато си свърша работата![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Говорете си денем! Какво значение има дали ще спите от 12 до 8 и ще сте заедно цял ден, или ще спите до 4 следобяд и ще се мотаете до 4 сутирнта?Първоначално написано от SexyTka
На 16 съм. До 10 съм навън![]()
![]()
При специални случаи може и по-късно, но... Ядосвам се, защото няма някава причина в тях или мен, а в квартала, в които живея
А, не мога вс вечер с такси, не съм милионерка
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
юПървоначално написано от chocolate`kiss
Аз в продължение на повече от година всяка божа вечер се прибирах с транспорта...от другия край на София. А съм на 21. Не си само ти, спокойно, а и не е болка за умиране.
На 19 г.
до 20:00![]()
![]()
![]()
![]()
ужасно.....
п.с. момче съм![]()
na 14 i nqmam ve4eren 4as. ne pozvolqvam da mi se nalaga. imam se za golqm 4ovek i sym dokazal na moite 4e si znam interesa i 4e moga da se pazq. mom4e sym
Малко трудно да ми се налага вечерен час на 19год при положение, че и преди родителите ми не са го правили...просто ми имат доверие какво правя,с кого и къде!![]()
14 и за съжаление иам ве4ерен 4ас, как ви се струва 22:00ужас а? сега седа до 22:30 6тото не съм на даскало ама е ужасно,кфо да ги праи6
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Stryva mi se napulno normalno.Na men do 17 godi6na ve4ernia mi 4as be6e 22:00Първоначално написано от monityY
![]()