.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 155
    17 без месец.Вечерен час нямам.От мен искат само да се обадя кога ще се пребера.Обикновено казвам 2-3 часа след часа,в който мисля да се върна за да не стават някви тъпи поводи за каране. Проблеми нямам с нашите.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Еми аз съм на 13 и наще ме пускат до 22.00 ама ние се събираме до нас, но като стане 21.45 телефона ми се продънва от званене!!! Ужас! С всеки изминат ден тея хора ми скъсяват живота!

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Еми..наще явно мноо се притесняват за мене.Най-късния час в който съм се прибирала тва лято е 10 ..от центъра;] Иначе около нас..нямам точно определен час;] Btw на 14 съм
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

na 14 sym i nqmam ve4eren 4as :P

Зависи къде отивам, с кого..(не казвам къде и кого, ако не излизам късно )Иначе крайна граница няма, защото може да спя примерно у някоя приятелка , но ако се размотавам по центара до 9-9:30
    На 13 съм и мисля, че това е справедливо Пък и винаги можеш да избягаш

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    На 14 съм...до 22.00 (не съм искала повече,щото всичките ми фр са до толкова най-много...)
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

do 00:00...na 14 sum-momiche
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    На 15 съм и нямам вечерен час,защото съм си извоювала доверието на майка ми.Достатъчно съм самостоятелна вече.Доволна съм,въпреки че честичко ми звънка телефона,ама родители,притесняват се!
    По-добре така от колкото нек'ви тиране-до сънчо,или безодговорни.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен Аватара на Blab
    Аз решавам кога да се прибера...или да не го направя.Ще кажа само - доверие и отговорност.
    На 17 съм, момиче.

Ами до 11 ако съм на центъра ако съм пред входа до 12 на 15 съм

еми на 13 почти 14 и ме пускат до 22.30

Guest
    Нямам вечерен час не за др а просто защото баща ми го е страх да ми откаже.Преди година-две седях до когато се разберем/според настроението на баща ми/,но после взе да ми писва и започнах да не се връщам тогава,а когато си реша/вкл.и сутринта/и от тогава гледа да не ме ограничава.Сега вече не им казвам никакъв час но им се обаждам по някое време да им кажа кога мисля да се прибера,защото изгубих доверието и на 2та от доста време насам и ако не им се обаждам да ги оведомявам ще откачат.На 18

Какво се притеаняваш..аз съм на 18..и в 12 часа почва да звъни тела ако не съм казала че ще закъснея...
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

на 16 съм и си седя до колкото искам проблема е,че после ме е страх да се прибирам и не се възползвам много много
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Град
    Nqkude...tam
    mi na 16 sum...nqmam ve4ern 4as...trqbva da znaqt kude sum...samo tova no gledam do kum 11 da sum si vkushti
    Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р

На 14 години съм и ме пускат лятото до 23:30h, зимата до 22:00h...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    мии 14 съм и лятото 10 и половина е най-късният ми вечерен час

Град
    В АдА
    На 13 години съм.Лятото може и в 2 да са прибера ама задължително тати трябва да дойде с колата да си ме вземе Иначе лятото обикновено се прибирам към 23:00 ама само да стане 23:01 и тате ше ми звънне да ме предопреди кат реша да си тръгвам да му звънна да дойде .Зимата обикновено до 22:30

Град
    Хасково
    15 след 1 месец прая 16.. до 10 попринцип ама не спазвам много
    ... no comment ...

Лятото до към 12 без нещо макс.
    Зимата 21 ... ама аз не оставам до толкова тъй като е студ и всичките ми приятели са се прибрали.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    САМО АЗ ЛИ НА 17 ИМАМ ВЕЧЕРЕН ЧАС 9!Лятото е до 10!ОХХХХХ,МРАЗЯ РОДИТЕЛИТЕ СИ!

Супер фен Аватара на bEbsI
    На 17 съм.По принцип през учебните дни не излизам,защото имам много неща за вършене.Събота и неделя рядко се прибирам след 10.Транспорта ми е до 11 ,пък и не обичам да се прибирам по тъмно.Иначе родителите ми са напълно толерантни.Биха ме пуснали и цяла вечер стига да знаят у коя приятелка ще спя и къде ще ходя.Сама си поставям границите и съм доволна.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

На 15 съм и няма ограничения.

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    На 14,22 ч. Лятото...зимата...докато се стъмни... /а то в 6 се стъмва.../
    същата работа и при мен ама ако знаят с кой съм лятото може и ДО 12 но аз гледам към 22:30 да съм си в нас какво да правя от навън 6-7часа

лятото до 9-10,зимата 8

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си