- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа?
докато е светло
на 14 съм и да ви кажа не ми се виси по нощите тъй че ме устройва![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
На 16 почти.До 22 часа.(зависи къде отивам все пак;този късен час важи ако съм на театър или в дискотека ама не и в парка например.........).
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Лятото до 11, зимата до 8:P
I can hear you laugh
When I close my eyes
I can picture your face
And the strength inside your smile
I can see the words
Dance across your lips
I'll remember forever
Something more than this
На 14 съм...Нямам точно определен час,но наще все пак гледат да не е мн късно... До към 20;00 ..НАЙ-КЪСНО..и вече телефона ми пригрява"АЙДЕ,ПРИБИРАЙ СЕ,ЧЕ КЪСНО СТАНА'
гадни хора.. ХДД
Ами сега през зимата обикновенно се прибирам до към 22:00 но ако им кажа ще са прибера след 12 ... никви проблеми нямам.. А лятото до към 2-3 сме обикаляли по барове и т.н Общо взето съм доволен и нямам претенции на 16 съм и съм момче![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Досега не са ме ограничавали за това в колко да съм си в нас.
На 16 - до 10:30, 11 най-късно
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
+1Първоначално написано от BERCUT
И само ми казват ако видя полиция да се крия,че да не ги глобят
П.С:На 13 съм
:
![]()
![]()
![]()
До 12,ноо само веднъж в седмицата,другите дни до към 8-9 наай-късно
На 15 съм.
Лятото ше е къртачка до по-късно и по-често![]()
Брях,брях
на 14 съм нямам вечерен час, но майка ми иска да знае къде съм и с кого съм
Не мога да разбера как един родител ще пусне дъщеря си на 14-15 да стои до 12 през нощта? Било то да знае къде е и с кого. Няма как да е сигурен, че тове е истина, а доверие на 14 трудно можеш да си изградиш. Но както и да е. Аз зимата излизам до към 10 най-късно обикновено. Ако съм на концерт, или сме някъде на заведение или на гости и е до по късно ме прибират. Там вече часът е докато баща ми не реши да си легне, защото трява да ме вземе все пак. Навън да се мотая след 10 зимата е абсурд да ме пуснат. Още повече че нямам това право принципно. Ама ми стига де. За какво ми е да седя навън в суда и да обикалям в тъмнотто..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
и аз такаПървоначално написано от Nfan
Кръв,черва и хруптящи вокали!
На 16 сам след 2 месеца правя 17 Нямам вечерен час ... Само трябва да се знае каде сам и с кого сам.... ако излизам на място кадет неса хареса на наще шибвам 1 хубава лажа и заминаам
![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
На 17 съм Нямам вечерен час и не съм имала,имат ми доверие![]()
зимата съм до 9.. лятото до 10.30 ,11.00
на 14 съм![]()
Просто аз
Еми на 14 съм и не са ми определили точен час за пребиранеПървоначално написано от indecent
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
аз съм на 17 и нямам вечерен час,но стъмни ли се,ела да видиш...през 5мин телефона звъни!...![]()
на 14 съм .. лятото до 10 - 10:30 .. зимата до 7-8
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
На 14 съм.Лятото ме пускат до към 22:30, зимата докато се стъмни.Гадно е ама разбирам ги..какви ли не изроди витаят по улиците![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
нямам вечерен час .. наще ако се пробват да ми наложат занаят че ще се прибера на сутринта .. иначе на 15 съм
FUCK-тически не ме интересувате..
мен ме пускат най-много до 8 без 10, ма кат слушам и не прая бели ми дават и до 8 и нещо, на 19 години съм![]()
![]()
На 19,нямам определен вечерен час,в повечето случаи като излизам не се прибирам![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Зависи къде съм с кого съм. Ако съм на село или при леля съм стояла до 4 сутринта .. ако съм си в нас стоя до към 1 .. ако съм на кафе 9 - 10 .. но попринцип не се караме с майка за вечерен час и нямам такъв .. иначе съм на 14![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"