.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Мега фен Аватара на Sisito941

Да си тийнейджър-предимства..

Предимствата да си тийнейджър:

Сигурно много ти се иска да пораснеш, да бъдеш независим/а и да имаш собствен живот. Но не знаеш какво губиш. Тийнейджърството е един от най-важните и хубави периоди - не го пропилявай в мисли как по-бързо да съзрееш. Сега е твоето време - на забавленията и безгрижието, на купоните и приятелите, на всички щури идеи, които могат да ти дойдат наум. Ето няколко предимства да сип тийнейджър:

* Нищо не е на твои разноски. Родителите ти купуват всичко необходимо, дават ти и джобни. Плащат ти интернета, телефона. Купили са вещите във вашия дом, в твоята стая. Като пораснеш, всичко ще се стовари на твоите рамене. Ще трябва да се грижиш за прехраната с много труд. Така че сега е моментът да се радваш на безгрижието си!
    * Макар сега да си казваш: “По-добре да работя, отколкото да уча”, ще се убедиш, че не е така. Работата изисква труд, както и ученето, но сега, ако искаш, ще седнеш да прочетеш нещо, ако не - излизаш и дивееш. Не работиш ли, ще те изгонят.
    * Когато станеш зрял човек, ще трябва да създадеш семейство. Не казвам, че е лошо. Но нали знаеш, че, за да създаде човек семейство, трябва да е готов да го издържа и да бъде отговорен родител, а това хич не е лесно. Все още не си готов/а.
    * Ходиш на купони, нали? Имаш вечерен час. Когато станеш голям/а, тези ограничения ще отпаднат, но едва ли ще ти остава време за развлечения, защото ще имаш куп други ангажименти. Сега е моментът: дивей и не се тормози за вечерния час!
    * Не се отчайвай, когато родителите ти се карат за нещо. Това е тяхно право. И ти ще имаш някой ден същото право!
    Вдигни горе главата и отивай да се забавляваш на воля. Радвай се, че си тийнейджър. Има време за всичко. Ще съзрееш и ще станеш независим човек, но твоите родители никога няма да станат тийнейджъри!

Ако иска някой изкажете си мнението дали наистина е така..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

100% Съгласна

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krassie
    100% Съгласна
    +

Голям фен Аватара на Stellsy
    Съгласна съм, но някой тийнейджъри не го разбират.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    аз не искам да порастна..
    и съм съгласен с всичко казано
    Вафла..

Съгласна съм!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, има доста истини.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Да, има доста истини.

Мега фен Аватара на teenems
    Ако можех винаги щях да остана тийнейджър .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Дам така е.Аз исках да порасна,,но след като прочетох темата,, размислих..мн хубава темичка

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Абе това с родителите нещо не съм много съгласен.Те може да имат право,но това не означава,че винаги са прави.За другото съм на 100% с вас.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    ^
    Съгласна съм.
    Това да си възрастен, обаче не е само отговорности, има си и положителни страни. Като тийнейджър човек също си има много проблеми, въпреки че не са собствените му изкарвани пари или нещо подобно. Не мога да кажа, че аз нямам проблеми за разлика от нашите примерно.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Де да можех завинаги да съм си тийнче... ехееее

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    around the world !
    Да, нещата наистина са много правилно казани. Съгласявам се с абсолютно всичко, с една разлика - не бързам да порасвам, нито ми се иска да завършвам. Обожавам сегашния си начин на живот.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Ехх, да можех да си остана на таи възраст .. размечтах се
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Не ми се пораства искам да остана завинаги такава на мойте години Не искам да ми се струпа вси4ко на главата а след това да остарея и единственото което 4акам е да умра , да видя тялото си което ве4е не прили4а на нищо и да знам 4е силите ми ве4е ги няма и не съм необходима на никой ... а времето ще мине така бързо 4е няма да усетя , дори малко ме е страх .
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Абе това с родителите нещо не съм много съгласен.Те може да имат право,но това не означава,че винаги са прави.За другото съм на 100% с вас.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Да си самостоятелен си е един доста голям +

Няма да ти се налага повече да молиш никой за нищо...Колко пъти си спомняте как сте молили родителите ви за някой друг лев да отидете на дискотека или пък да излезете с приятели а те не са ви давали?Ами като си самостоятелен можеш да похарчиш парите които си изработил с труд както искаш ,дори и това да е грешна инвестиция...Естествено вече имаш много отговорности и няма кой да се грижи за теб ,но поне като сгафиш нещо знаеш че сам си виновен за грешката и знаеш че трябва да я оправиш сам!За мен поне няма по-хубаво нещо от това...
    Безгрижието ме подтиска
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Аз пък се радвам, че излязох от тази категория. Много по-хубаво си ми е така, и ако човек умее правилно да си разпределя времето, намира време и за забавления. А и откакто завърших училище ми падна огромен камък от сърцето. Не се съобразяваш, нямаш досадни домашни, не те изпитват, не трябва всеки ден да ходиш рано сутрин в студ и в пек някъде...

Фен Аватара на devilchety
    Град
    Варна : ))
    размечтах се

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Ако можех винаги щях да остана тийнейджър .
    И аз така ! :P
    Would you dance if I asked you to dance?
    Would you run and never look back
    Would you cry if you saw me crying
    Would you save my soul tonight?
    Would you tremble if I touched your lips?

Цитирай Първоначално написано от mrtn
    аз не искам да порастна..
    и съм съгласен с всичко казано

Град
    with Christopher Drew <3
    мтака е..
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Ехх, да можех да си остана на таи възраст .. размечтах се
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Мега фен Аватара на xoxi
    Зависи човек как е отраснал и с какви очи гледа сегашния и бъдещия си живот.
    Аргументите не ми харесват. Не искам да пораствам бързо, но не бих искала и да остана тийн.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си