- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа?
do kolko 4asa vi puskat va6ite ve4er?na kolko godini ste?![]()
![]()
на 18 съм/момиче-ако е от значение/
нямам час/прибирам се когато си поискам![]()
Еми аз съм на 14 и баща ми ме пуска до колкото си поискам!!!
Е само ако е през ваканцията!!!
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Хайде и аз такаПървоначално написано от Анонимко
Но до скоро беше по друго и все пак след като брат ми е на 16 и се прибира, когато поиска реших, че и аз имам същото право
![]()
Мен пък не ме пускат да стоя до късно.Най-много до 11-12 вечерта...Ако не се прибера до тогава ще си счупят телефоните от звънене през 5 мин.Ама какво да се прави,все пак са ми родители,притесняват се...
(на 17 съм).
от скоро ме пускат до 11 .. и то не е че ме пускат до 11 ами просто тук полицаите ако те фанат след 11 ти пишат акт.. бла бла глупости .. мен не ме бърка 1 нощ в затвора амаявно тези с които се събирам ги бърка
таа до 11 съм ... и съм на 15 г.
![]()
Мии на 13 съм-до 10..ако се измола и до 10:30 може![]()
Нямам вечерен час, на 17 съмЗащото родителите ми имат доверие.
На 17 съм, нямам вечерен час![]()
Everything happens for a reason..
Нямам вечерен час, не че някога съм имала. На 19 години съм и съм момиче. Родителите ми ниокога да не са ми казвали кога да се връщам. Дават ми пълна свобода, но аз и не прекалявам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми на 20 съм. Като цяло никога не съм имал вечерен час, дори като малък.
N2O
na 14 sam i cato cqlo moga da se pribera kogato pojelaq oba4e ako znaqt s kogo i kade sam davat mi palna svoboda no az ne zloypotrebqvam obiknovenno do 12 sam vkashti
na 17 sam i nqmam ve4eren 4as,nikoga sam nqmal prosto na6te sa me pitali s koi sam i kato sa me pitali koga 6te se pribera ako im kaja neznam ne me pitat pove4e ako im kaja 4e v 10 6te se pribera sm gledal da se pribiram v 10 (da ne se pritesnqvat)
На почти 17 съм и нямам вечерен час,защото нашите знаят,че се прибирам да 10 .
На 13 съм и ме пускат 22:30 из центъра...А около нас до колкото искам.Обикновено до 1-2
![]()
No one else will have me like you do..
No one else will have me, only you..
Mi na 14 sam dori i prezx lqtoto me puskat do 9 kadeto i da samPri po specialni povodi mogat da me pusnat i do 10-nai-kasno
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
колкото искам, ама трябва да се обадя, ако ще вися някъде цяла нощ... почти 19.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Mi nashte me pyskat do kolkoto si iskam prez vakancite ina4e kogato sme na daskaly sam do 11 nqkade\na 13 sam sled nqkolko meseca stavam na 14 /
![]()
На 17 години съм ,момче съм и до сега не съм имал вечерен час.Само когато съм с мотора ми звънкат няколко пъти да се обедят ,че всичко е наред и това е.
на 16 съм и зависи като кажа че съм на кино с приятелите ми на късна прожекция и кажа примерно 3 часа те хубаво ама 3 без 5 да си тук и съм си вкъщи но обикновенно до 22:00 на мен ми стига
15, правилатя са прости и ясни:
- ако не са ми виждали очите през деня, т.е. няват идея къде съм - до 8
- ако ще се бавя докъм 10, трябва да сме се разбрали отпреди това
- ако има нещо концерт или парти, мога да закъснея, но трябва ил ида си взема такси, или наште да ме вземат (щото нали няма градски транспорт късно вечер..в моя квартал е кофти вечер да се върви..)
mi na 14 - ako 6i hodq na diskoteka me puskat do kum 1 /1 i ne6to ama ako nqma da hodq ne pove4e ot 22h ... :\
Kogato iskam se pribiram,kogato iskam ne se pribiram.Na 18 sam.
Next Time I`ll be True...