- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа?
Ох болната ми тема - на 16 съм и ми писна да се разправям с баща ми за вечерния час - само до 22.30 съм навън..![]()
![]()
![]()
ami sega kogato ba6ta mi ne e v grada do 22:00 ina4e kogato e tuk kogato si iskami az nz za6to taka na 14 sym
Аз съм без ограничения.На 18 съм
о0о0о0о0 Туками на 14 съм и лятото ме пускат до 11 макс
!А зимата,като се стъмни децата в къщи
![]()
nqmam ve4eren 4as.....nikoga ne sam imala,az sam na 15
ako maika mi znae kade sam nqma nikakaf problem![]()
на 14 съм до 22 най-късно
Нямам вечерн час.. на 13 съм..Мога да се прибера във колкото си поискам ..ма никога не злооптребявам с свободата си..Попринцип до кам 12:00 сам си в кащи..
Мечтите са безкрайни..
Na 15 sym. Ami stoq do kogato si poiskam samo da znaqt dolu gore kade sym. No jiveq v mn ama mn malyk grad i moga da si pozvolq da stoq, shtoto ako jiveeh v golqm az shtqh da si kaja stane li 11 chasa i trqa da sam udomaПървоначално написано от indecent
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
На 16 почти 17, и не помня въобще някога да съм имал час.
Ънлимитед.
17 (три месеца още, м*мка му) Вечерен час...ми около 9 сутринта. ^_^
На 16 съм.Никой не ми е наложил вечерен час,а ако попитам до колко съм,майка ми отговаря "Мисля,че си достатачно голяма и разумна,за да прецениш сама"ама най-късно съм се пребирала към 4 ако не се лъжа..
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Аз съм на 13 и ме пускат навсякъде и до колкото си искам часа,стига да ме знаят къде съм.Стояла съм на едно РД до 1.00 ч. и после се разхождахме до 3.00 ч. през нощта.И наще не са ми казвали нищо.
Аз съм на 16 и нямам вечерен час. Прибирам се когато преценя, а ако позакъснея малко повечко получавам call от родителското тяло. После се прибирам възможно най- бързо, за да си нямам неприятности и така...
Еми аз съм на 12 и ме пускат до колкото си искам![]()
До колкото си искам , в малък град сме ...Първоначално написано от indecent
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
На 14 съм..и лятото най-много до 10 часаА за зимата да не говорим..
На 14 съм и ме пускат най-много до 11 ..какво да се прави ще трябва поне още 1 година да изчакам за по късно хах..но иначе пред нас ако съм с някой си седим до кам 2-3 без проблем
емм на 15 съм и няям вечерен час ама гледам да се прибирам рано към 12, шот се пак и те са притесняят за мен![]()
~cLose t0 yoU~
Ami ve4e niamam ograni4enia za6toto jiveia bez roditelski kontrol no ina4e maika mi me pyska6e prez y4ebnite dni do 10,v subota do 1-2 i prez vakanciite do 2-3Skoro navur6ih 18.
На 15 съм почти и нямам вечерен час.Но по принцип се прибирам към девет.Ама иначе ако не казвам на наще къде отивам,съм до 12.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Нямам вечерен час.
Но истински умния човек се контролира и не се възползва от това![]()
Po4ti na 13 I obiknovenno v 9 4asa se pribiram.
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
до колкото си искам.![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На 14 съм.. Пускат ме до към 10..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
na 16 sam (momiche),kato cqlo nikoga ne mi kazvat koga tochno da se pribera,no az gledam da ne prekalqvam mnogo
"Стилът никога не излиза от мода"