- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да попитам момичетата
gadjetata vi znaqt li (razbirat li) kogato ste v cikyl![]()
![]()
естествено
даже моя си ме чука тогава
Собственост на Canis_Dirus
a ti k misli6 mn qsno 4e razbira 6oto kato iska da praime sex i sum v cikul kfo da mu kajaa puk i si4ko kfoto ima si go kazvame
Аз на моето му казвам а понякога и сам разбира че има промяна в настроението ми.Но в повечето пъти му казвам.То се усеща по раздразнителна съм.
estestveno,nali s tova saobrazqvame koga da pravim sex![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
е що да не знае? аз не виждам нищо странно/срамно в т'ва
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Разбира се, че знае - няма да го лъжа за причината, поради която не правим секс 1 седмица. А и му казвам, за да го успокоявам, че няма фалове![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
съгласнаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
какво толкова?![]()
Собственост на Canis_Dirus
mi zavisi ot mn ne6ta ako hodim dulgo ili si imame seriozni otno6eniq np da mu kaja no ako e po ot skoro nebih rizkuvala direktno a 4rez nameci ili podmqtane naprimer ako si govori6 s nqkoq fr pred nego za tva i toi 6a zacepi ili ne6to ot sorta ama si zavisi i ot 4oveka de
Първоначално написано от indecent
tfa e napulno normalno za 1 momi4e a ti na kolko si
![]()
Ако нямате възможност за физически контакт, не е нужно, но ако сте по-близки, няма какПървоначално написано от indecent
Не е нещо ненормално да си в цикъл.
Да се гнусят да ги пипат?Добре ли си? Твоят срам ли го е да те пипа, като знае, че акаш всеки ден?
Ъъъ... к'во пък има да рискуваш?Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
![]()
Абе, тоз' цикъл голям проблем. Аз дори на приятелите ми (мом4ета) казвам, особено ако изско4ат с оферта за плаж... и направо заявявам 'що не мога да отида. К'во има да го увъртам толкова? Дойде ми/неразположена съм/дойдоха ми гости от 4ервен бряг (което е мн тъпо изказване, ама ако толкова се притесняваш да кажеш др)...
Е, ако гаджето ти е няк'во тъпо пишлеме и мислиш, 4е не бива да му казваш... Ок... ама ина4е не виждам к'во толкова ви гложди 'тоз' проблем'![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Няма да ти бърка в гащитеПървоначално написано от indecent
няма к'во да се гнуси.
Ако иска толкова да пипа, нека го прави през дрехите с уговорката да не ти размества превръзката.![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Az mu kazvam!
Казва ми и съм доволен от този факт
Моето момче всичко знае за мен и го приема съвсем нормално ... камоли това например, че съм в цикъл!:P
даже въобще не се притеснявам от него :P
![]()
Ami toi poprincip razbira no i az my kazvam ama samo taka da znae 4e 6e capame 6toto ne ni e problem da spim zaedno po vreme na menstryacia.Samo ne moga da razbera kakvo my e sramnoto da kaje6 na gadjeto si 4e ti e do6lo.Az my kazvah i v na4aloto na vruzkata ni kogato ne vodehme o6te polov jivot.Sega se se6tam za edna priatelka 4ieto gadje ne iska izob6to da znae takiva raboti i daje my e gadno kato vidi damska prevruzka ili tampon v 4antata i.Ne znam ne gi razbiram teia ne6ta![]()
indecent
Ти на 11 ли си ??? Как може да те е срам да говориш за съвсем нормални неща с приятеля ти? А, да всъщност ако той е на 10 разбирам ..детска работа![]()
Той дори без да ми вижда календарчето, знае кога горе-долу ще ми дойде![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да, казвам му, не че той не разбира. В това няма нищо срамно и ненормално. И не го е гнус да ме докосва, още повече като съм с тампон.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Казвам му.Той знае кога долу-горе трябва да ми дойде.Аз също не смятам,че има нещо нередно в това.Не е много доволен от факта,че няма да правим цяла седмица секс,но го преживява.