- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да попитам момичетата
Всеки месец му казвам: "Споко мило.... и тоя месец няма да ставаш татко", макар че използваме и презерватив и аз пия хапчета. Пък и ако наистина имаш сериозна връзка няма от какво да те е срам, ние всичко си казваме.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
естествено, че знае, да не сме в 5 клас, че да се притеснявам какво биха казали момчетата.
SMILE FOR ME NOW
Разбира се, че му казвам той има пълното право да знае пък и както казаха в другите постове когато иска да правиме секс какво да му кажа![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Приятеля ми по едно време знаеше кога ще ми дойде по добре и от мен..
Щом те е срам да му кажеш това, не те ли е срам да правиш секс .... ебаси децата..
e kvo sramno ima v tva na vsi4ki ni idva to tva si e normalno...slaga6 si tampon i nqma kvo da go e gnys tva ne e ne6to sramno
moito gadje znae si4ko za mene daje znae koga trqbva da idva. Mn pyti sam go pra6tala za prevryzki i tamponi i mi gi kupuva.nqma ni6too zramno to za tva ti e gadje da mu se doverqva6 a i az nqma da sam mu pyrvata ili poslednata priqtelka s sikyl![]()
OH PUSSY MOOD SUCKS !
i az sam na tfa mnenie nqma ni6to sramnno v tfa 4e ima6 cikalПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
napulno normalno e
нИкоЙ нЕ умИрА деВсТвеН,жИвоТа прЕебАвА всИчКи!!!
em moq vednaj me pospta koga gore dolu mi idva nz kvo mu be6e hrumnalo ama az si mu kazah nz za 3 meseca zaedno ne se pritesnqvam ot tva i si mu kazvam si4ko. se pak ne sa glupavi mom4etata i sa naqsno s jenskite ne6ta![]()
Az li sam edinstveniq koito vijda 4e taq tema e ot 2005 ili samo taka izglejda????
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мне , ходиме от скоро![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Винаги. Дори да не сме в един град, когато ми дойде, той първи разбира. Даже като ми наближи, го питам кога би трябвало да ми дойде, щото много забравям.![]()
За него е важно да знае дали ми е дошло (ако не му кажа веднага разбира), защото тогава съм много нервна, кисела и ме боли до повръщане (буквално казано). Ако знае се държи галантно, внимателно и успокояващо.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.