- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хапчета за спешна контрацепция...
Такааа....Забелязвам че в последно време така наречените "спешни хапчета" се пият доста често....Мисълта ми е колко от вас са ги пили...И колко пъти...И ако са ги пили-защо...То еясно защо де...ама как мислите-сама ли си го заслужихте заради безотговорния секс,който правите (евентуално) ...или просто....кофти шанс...Или се вкарвате във филми(доста често срещано е)...Искам и да проведа анкета...Любопитно ми е какъв процент от подрастващите (а и вече порасналите ) са прибегвали до този метод...Е....вие сте![]()
Ами прибягвала съм до употребата на такива хапчета..2-3 пъти..случва се..кофти късмет имам![]()
pila sam postinor, no vednaj samo i to beshe naistina kakto kazvash kofti shans (na 18 sam ako ima zna4enie)
Не съм пила никога, не ми се е налагало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На регулярна контраццепция съм през цялото време на половия ми живот. 2 пъти съм повръщала хапче и съм се паникьосвала(единият път се скъса и презерватива), но нямах проблем, а и нямаше как да пия Постинор тогава.
Пила съм 3 пъти...Не е приятно![]()
1 път съм пила,кофти шанс(скъса се презерватива)
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Само един път.Наистина кофти шанс..
iskam da popitam dali sa skypi tezi hap4eta
i mogat li da se vzimat po 1 ili trqbva cql blester toest kutiq li kak se kazva tami kolko g/d stryvat
i kvo prai6 sex bez prezervativ ili se skysa zima6 hap4e i ne si bremenna![]()
Казват се ескапел! 30 лв. струват и мисля че са 2 хапченца! Взимаш си ги и те пречат на оплодената яйцеклетка (ако има такава) да се закрепи към лигавицата на матката. Вредни са,тъй като съдържат много хормони,затова дори да се скъса презерватив първо помисли има ли шанс да си бременна и тогава ги пий!Първоначално написано от vanq88
Кимбърли - може и така да е!Не съм ги пила,дано не ми се и налага!
Хммм...пила съм веднъж, кофти късмет (презервативът се скъса ). Тфа нещо ми прееба организма тотално, обърка ми цикъла...абе беше много шит. Бтв те не винаги предпазват-ефективността им е 84%, което хич не е много!На 14 съм, ако има значение
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Никога не съм пила такива хапчета.Аз съм на противозачатъчни поради здравословни причини,а преди да започна да ги пия не ми се е налагало.
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...