.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Нормално ли е?

Нормално ли е след секс да изпитваш чувство за вина?Незнам защо,но винаги след секс аз и приятеля ми изпитваме това чувство....

Re: Нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от SuMmEr*LoVe
    Нормално ли е след секс да изпитваш чувство за вина?Незнам защо,но винаги след секс аз и приятеля ми изпитваме това чувство....
    Да и аз съм го имал тоя проблем няколко пъти

Вина за какво ?
    Вие не сте сторили престъпление

Как за кфо бе че са използвали презерватив
    Fitness Forever

може би е заради възпитанието на вашите родители, ако те са ви възпитавали с мисъл че сексът е нещо лошо...
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    може би е заради възпитанието на вашите родители, ако те са ви възпитавали с мисъл че сексът е нещо лошо...
    Може и отт тфа да е
    Fitness Forever

Не знам дали е нормално, но аз никога не съм изпитвала това чувство!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не се чувствам виновна. Понякога се замислям дали ще мога да отлетя в Рая, защото не сме женени, ама...................не се чувствам виновна. Обичаме се и сме заедно сума ти време. Грехота е да не правим секс!

А не трябва ,..аз на семейните Ви половинки днес им казах колко много се притеснявате и кахърите , така 4е ве4е не берете грижа.

Mi nz dali e normalno i az sum go izpitvala i dori edin put ne mogeh da se pogledna v ogledaloto vse edno bqh nai-golqmata gre6nica i sum izvur6ila smurten grqh tupo e ma .........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си