- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 15 Години
значи ситуацията е такава харесах си едно момче но е с 15 години по голям от мене ....Но като го видят всички му дават 20 години а той е на 31
Висок , здрав , набит .... с огромни сини очи
![]()
но е колега на вуйчо ми ... а вуйчо много ме пази ... Та незнам , какво да правя ... хич не ми ясно
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Желателно е да си намериш някой който е приблизително на твоите години.
то така лесно става много сам си го харесала това момче![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Първоначално написано от experiment_m
pomisli li che v negovite ochi ti si malko momichenca..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
е за него съм малка - да ... но нали за любовта няма граници![]()
che nqma granici vqrno e ! no.....da si s chovek s 15 g po golqm...dori jejenite nqmat tolkova razlika ....neznam tvoq si rabota.... no kakto i da go napravish ne mislq che shte ste zaedno...ili nai mnogo ako se stigne do tam toi shte mu e za sex-a...
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
за твоята любов може и да няма но за неговата мисля че ще проима ...извинявай ама той може да ти е баща и на него му трябва семейство и деца а не мисля че ти можеш да направиш нещо по въпроса . Избии си го от главата ....
толкова ли е невъзможно![]()
Поправка: на 31 години не е момче, а мъж. И всеки път, когато си помислиш за него и въобще за някакви "контакти" с него, си спомни за вуйчо ти или баща ти, които са на неговата възраст (или някъде там) и си представи, че те са на мястото му повреме на този "контакт".![]()
Абсурд да стане нещо, избий си го от главата.Никой няма да позволи такава връзка, а и нямате нищо общи теми, нищо.Та вие сте не само с голяма разлика, вие сте различни поколения!
е наистина сме много различни обаче той е невероятен характер и страшно готинможе и да не иска секс още в началото
![]()
Може и да е страшно готин, но възрастта в този случай определено пречи.Вярваш ли, че още в началото няма да иска секс?Та той е на 30, дори и да прилича на 20.![]()
И дори и да започнете връзка, в което дълбоко се съмнявам, ще видиш, че не всичко ще е така розово.Ще сте с много различни виждания за живота.Ти ще искаш да ходиш по дискотеки, а той ще те ревнува, в един момент приказката ще свърши.
имаш шанс да спечелиш приза за "най-малоумен потребител във форума"Първоначално написано от marjesa
като разбере вуйчо ти дано те напердаши да ти дойде акъла в кухата главица
е да и преди това вуйчо ще го обеси преди да започне връзката нипффффффффф що е така сложно ....
![]()
![]()
Абе момиче, тая глава ти е дадена да мислиш, използвай я
Докато седиш тука, и пишеш глупости, навун те чака момчето където искаш
Това е само някакво увлечение, понеже е както ти казваш свестен и набит, а и мислиш ли, че той ще ти обърне внимание, а?
![]()
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
е виновна ли съм , че съм си го харесала толкова много
еми де да знам ще обърне или не , като си говориме се държи некаф много готиноПървоначално написано от lo6o`ko7e
Ми много ясно, че ще се държи добре, ти кво очаквашПървоначално написано от marjesa
![]()
оффф идеми и аз незнам , какво ми идва ... що няма брат близнак 13 години по малък![]()
![]()
![]()
ужаст не мога да се отърся от него
![]()
Можеш, стига да искаш :P
мале не си го видяла еидн ама то се едно излязал от мъжко списание като мистър мускол и мистър вселена![]()
![]()
хахахаха май верно нямам желаниеПървоначално написано от koalka
NE SI VINOVNA MACKO SPOKO !!Първоначално написано от marjesa
ти ме подкрепяш {}{}{}Първоначално написано от Анонимко