- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 15 Години
Знам кво имаш предвид, щото и приятеля ми е нещо такова, много хубав с много мусколиПървоначално написано от marjesa
![]()
е да ама предполагам нямаш проблем с годините
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Не, той е само със 6 месеца по голям от мене![]()
Abe q sa zemete v race i sa mnojete na volq.Kvo tolkoz nai-mnogo nego da go opandizqt a tebe da te pratqt v manastir ama 6e znai6 4e si e struvalo![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еее радвам се за теб а да кажа ли на вуйчо за колегата му аз казах на лиля леля на вуйчо ама той си помисли , че се ебавам![]()
![]()
![]()
казах на приятелки те викат давай с тебе сме ... казах на бившиа ме с него бяхме 3 години 6 месеца и нещо дена ... и та казваме си с него сичко а той ми каза - НЕ , че ако направя нещо ще ме пребие щото съм бела малка
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
е него може той е полицайПървоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
![]()
едвали ще се гръмна да по млади момчета има ама аз като съм си твърдоглава![]()
![]()
![]()
да може да си харесам тфа е първото момче оппс поправка мъжкайто съм си харесвала и , който е толковааа голям
:P мноо се чудя да го заговора ли по скупе или да си трая
![]()
да добре не мисля да си трая заради вуйчо добре , че той меспира
36 защо ???
тфа беше гадно уби сичко детцко в мен![]()
![]()
![]()
стига бе едно е тати една е сладурчо еееееееееееее уби ми сички мечти и фантазиине те е срам
срам ме е , кой е казал , че не ме е срамама живота е такъв , ситуацията е такава ... май требва некой да ми влее малка акъл
![]()
имаш или нямаш - мозък не се продава наливен ..Първоначално написано от marjesa
е какво да направя аааа ?Първоначално написано от MajeStic