- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смучка манията...
Какво мислите за смучките?Имате ?разкарвате ли се с тях или умело ги прикривате под яката на якето за да не види някой сладката синина на вратлето ви ? \/
Яко нещо са.![]()
В момента нямам,но ако имах нямаше да я крия.![]()
![]()
Bih kazala che sa mnogo mnogo sladuk belegNe sam paradirala sas smuchka, obache ne bih q krila sashto. Udovolstvieto e kogato ti q pravqt, a ne naduvkite pred ostanalite
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Мъжът умира от кеф, когато му правя смучки, обаче белезите не ми харесват.
Много са готини.
Обожавам до ми правят,
но не се фукам с тях след това![]()
КоЙтО нЕ мЕ пОнАсЯ-дА сЕ иЗнАсЯ!
са №1
emi as sm na sushtoto mneniep4elata_brumze Пуснато на: 12.02.3 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Яко нещо са.
В момента нямам,но ако имах нямаше да я крия.![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ne mislq,4e sa ne6to lo6o,no ne bih iskala da se vijdat.Nqmam v momenta,ako imah,bih q krila
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
haha bih q krila samo ot na6te
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Аз лично нямам против тях,кефат ме ..но майка ми е против..вика : тва все едно те е белязал ,че си си негова!!",от баща ми ги крия принципно.
В даскало 1 от даскалите видя на 1 мой съученик смучката и започна да му чете конско..
![]()
Ама мен си ме кефат![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
кефя се, но когато имам умело я прикривам![]()
"Целувка за лека нощ"
Mmmm ne obi4am mnogo mnogo![]()
LuBovTa E sLqPa!!!
ами да имам..не ги крия..от
кого за богахахаха
![]()
Първоначално написано от pipi`e`golqma
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
i az takaПървоначално написано от priti_kiti
![]()
mi biv6ia taka me smu4e6e...ama ak do kruv...i vednuj me zahapa za buzata i mi ostana beleg...ama 4ak...be6e...otvratitelnoimah beleg pone 2 sedmici i sled tova mina...slava bogu
оооо обожавам смучките!направо ме побъркват!![]()
но обичам да ми правят,а не да правя.![]()
а иначе си ходя с белезите-не ги крия защото не виждам смисъл от това-наште рано или късно ще ги видят.
Обичам гаджето да ме целува по шията,обаче рядко му давам да ми прави смучки.Въобще не искам да ходя посинена на училище,да не говорим за нащеИначе си остават много приятно изживяване
![]()
Приятелят ми много мрази смучките и аз му правя понякога, за да го дразня. Иначе и аз не си падам чак толкова по тях. Тъпо е да ходиш просмукан навсякъде все едно си си закачил табелка " Вижте ме имам си гадже " ама иначе понякога може да бъде секси![]()
Предразсъдъци.Първоначално написано от SancheZzZz
Se edno mi e![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ami na men ne sa mi praveni o6te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
ми... не са лошо нещо смучките![]()
но... аз не искам да се вижда после.. щото .. де да знамабеее,крия ги,доколкото мога
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love