.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Няма ги

Hybrid View

Guest

Няма ги

hora imam sledniq vupros po nqkakuv na4in ot kompa mi bezsledno sa iz4eznali mnogo snimki,sutrina si bqha tuk (premestih edni novi pri tqh)a sega gi nqma.
    4uvala sum 4e dori da sa iztriti failovete ostavat izvestno vreme na kompa kude moga da gi tursq
    pls help [-o< [-o< [-o<

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ако ги няма в коша пробвай програмата
    Undelete
    Успех
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Re: nqma gi

[quote="Анонимко"]hora imam sledniq vupros po nqkakuv na4in ot kompa mi bezsledno sa iz4eznali mnogo snimki,sutrina si bqha tuk (premestih edni novi pri tqh)a sega gi nqma.
    4uvala sum 4e dori da sa iztriti failovete ostavat izvestno vreme na kompa kude moga da gi tursq
    pls help [-o< [-o< [-o<[/qui

с Windows XP ли си?Върни събитията назад от-старт меню-всички програми-принадлежности-системни инструменти-възстановяване на системата

Избираш си на коя дата да върнеш събитията и всичко ти е така както е било тогава!Успех!

Guest

Re: nqma gi

[quote="soldier_rdc"]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora imam sledniq vupros po nqkakuv na4in ot kompa mi bezsledno sa iz4eznali mnogo snimki,sutrina si bqha tuk (premestih edni novi pri tqh)a sega gi nqma.
    pls help [-o< [-o< [-o<[/qui

с Windows XP ли си?Върни събитията назад от-старт меню-всички програми-принадлежности-системни инструменти-възстановяване на системата

Избираш си на коя дата да върнеш събитията и всичко ти е така както е било тогава!Успех!
    ako mi go napi6e6 kato an indianec moje i da se spravq

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Vinagi sym kazval che tehnikata ne e za vsichki... ima si programi za celta(koito de-iztrivat iztriti failove, ako e vyzmojno). Potyrsi si gi vyv download.bg ili softpedia.com
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

http://www.kaldata.com/articles.php?...howarticle=129

Get data back
    Magic Recovery & Easy Recovery
    R-Studio 3.0
    Easy Recovery Proffesional

Try this...
    Клик ми (:

Guest
    opitah s programata undelete i mi vru6ta celiq fail no sled tova otvarq samo 5 snimki,drugite gi ma kato ikonki,no ne gi otvarq
    kato izteglih po-nova versiq na su6tata programa izob6to ne iska da skanira disk D na koito bqha snimkite

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    xмм може да ти е влезло вирусче което 'изяжда 'точно тези фаилове..
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Може да пробваш и със System Restore
    На който му се убива време...

Значи пробвай с Registry Mechanic има такава опция която работи безупречно.Иначе може да си ги забърсала става така понякога, и на мен ми се е случвало.
    Айде късмет

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i
    Have a Nice Chat!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си