- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гафове с целувки
Е, случвали ли са ви се такива?
![]()
хахаха да целуваме се ние и аз се сещам , че имах един неотложен ангажименти без да искам захапах гаджето по долната устна и стана една обърквация той се натиска да ме целува аз търся в чантата си телефон да видя , колко е часа бутаме се некфи абе яко резил беше
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Да, последния път кат се целувахме стана гаф, ама той си беше виновен де![]()
И аз така с нея малко си удряме зъбките ама се поправяме!!! =D>Първоначално написано от koalka
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
аз обичам да му хапя и смуча езичето
(и устните понякога)
попринцип мн се щипем...веднъж го издърпах за..... но тва е др въпрос вече...
и такам д апродължа.....последния път (днес) като го захапах за устната ....мн го заболе.......а на предишния ден му отхапах езика....)))))))))))
![]()
Ami da nqkolko pati ,no nai zapomnqshtoto se e tva , che vednaj se opitah za poreden pyt da ohapq gadjeto si.. ama kakvo staa i az ne znam i ho zahapah zdravata.. edna govoreshe miliq... a kolko kryv imashe..![]()
![]()
![]()
![]()
утрепала си човекаПървоначално написано от CaNdY_girl{P}
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
стига ве! ти до кръв ли хапеш?![]()
![]()
Първоначално написано от H8_mE
Неподходящ размер на снимка в подпис!
xaxax em se6tam se vednuj trugvam da se celufam i toi si zaxapa qkata na qketo nz kak stana![]()
![]()
posle izplu qkata i trugna da me celuva i az po4vax da se xilq 6tot se se6tax za qkata e tupi4ko mu stana ama mn sme6no be6e.....
![]()
![]()
![]()
ами сякаш не... е имала съм кофти целувки но то беше оттдавна .. и не беше заради гаф някакъф ами и аз нз защо...![]()
Приятелката ми ме е хапала за езика...аз квича като прасе тя още повече забива зъбите си...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
mi purviq put toi bez da iska me uhapa...abe zabolq si..posle az go bazikah i se smqhme a sled tova az go hapeh naro4no..
)
на една Нова Година, аз съм си сложила една от онези червените дебилни шапки и по нея имаше някакви звезди пластмасови и си се целуваме, а той беше с дълга коса и в един момент косатаму се беше оплела цялата а в тъпата шапка и сме я разплитали![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз съм кихала докато се целувам. Беше страшно забавно![]()
Тфа горе бях аз![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Хахах ми на един от бившите постоянно му се смеех като тръгваше да ме целува. Бях го виждала отстрани с предното му гадже и така и не забравих колко смешна гледка бяха. Е това само в началото де. Иначе с един др постоянно си удряхме зъбките. И със сегашния няколко пъти ми ухапа езика без да иска![]()
Ами аз веднъж си глътнах дъвката и се задавих . И сме си удряли зъбките