- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Косъмчета
zdr mom4e sum i kato se vidq v ogledaloto po gaza mi ima mnogo kosmi,ta se 4udeh momi4etata imat li i te kosmi po dupetata,i dali sa kato na mom4etata i dali gi mahat.
Не ,ние целите сме окосмени,като голямата стъпка!
![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
щом не си харесваш дупето иди на кола маска, а колкото до момичетата....нямат там![]()
SMILE FOR ME NOW
=D>Ти момченце на колко си годинки? На 11? Боже, моля те избави БГ от такива малоумници, само за тва те моля [-o<
![]()
Schwarz_Blume_B Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 10:32 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Не ,ние целите сме окосмени,като голямата стъпка!
![]()
![]()
hm daaaaaaaaaaaaa taka e
kato tolkova iskash da znaesh dali momichetata ima kosmi po gyza pitai maika si dali e imala kato malka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
na vic ne sam se smql tolkova=D>
![]()
ха момичетата нямат косамчета по г**а и спох всичи момчета имат косамчета по г**а не си единствен,но по добре си направи кола маска шото е яко грозничко![]()
нИкоЙ нЕ умИрА деВсТвеН,жИвоТа прЕебАвА всИчКи!!!
xaaxaxaxaxxaxaxaaxuou razbihte me
![]()
smeh smeh Bace...![]()
Първоначално написано от lo6o`ko7e
![]()
![]()
![]()
къде попаднах
![]()
Момичетата нямат (повечето де).Първоначално написано от gostа
Момчетата имат и то с абсолютно логична функция: Рошкулът пази от педерази!![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Znai 4e sled emancipaciqta vsi4ki sa ravniПървоначално написано от gostа
![]()
![]()
Друга тема не можа ли да пуснеш..?![]()
![]()
![]()
абе все пак се посмях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие тъпи ли сте? Човек има окосмение по почти цялото си тяло. Какво, като момчето има на дупето?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ми да ги махне бе да го еба..... се едно да му се явим с катерица 5 метраПървоначално написано от `Death`Whore``
Селянка ли си по душа или се мислиш за кралска особа? Ало, малката, твоят бретон е отвратителен според мен, но дудна ли ти да го отрежеш?Първоначално написано от ~egoistiC
И само да те уведомя, че "катерицата" е възбуждаща дори с "5 метра" косми.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хахаха![]()
супер,днес как само на такива ненормални теми попадам .... мдаа всички момичета са косматки ... пф ,явно не си виждал гола жена...
![]()
![]()
shti dam sq edin savet-ostavi si kosata da ti porasne d1lga i ostavi kosmite ti po g1zera da ti porasnat i te d1lgi ( 1 metar tam nqkade) i za da b1de6 originalen v1rji si kosata za kosmite po g1za si![]()
OMFG!?![]()
ima mn na4ini da si gi mahne6 ako tolkova te pritesnqvat!! a ako ne ne si glei zadnika prosto i tFa e
![]()
![]()
az li4no nqmamima pinceti,epilatori ,lazarni gluposti
bal sum mu maikata nz ne si gledai zadnika prosto
![]()
dobre zashto trqbva puskate tolkova bezmisleni temi![]()
Първоначално написано от HePeAJIeH93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()