.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Как и къде... ?

Zdr,moje da e imalo takava tema predi,no az ne znam za neq!Ta pitam se kak i kade ste zagubili devstvenostta si?? :P

Град
    София
    Ами няколко пъти бях опитвала на различни места, даже и по купони (с един човек - гаджето ми), но все не ставаше, защото ме болеше. Накрая успяхме да го направим в нас, докато нашите бяха извън града и то с големи усилия.
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Град
    Трявна
    Беше с бившия ми приятел, у тях, ама стана ли не стана ли, то толкоз болеше, че Със сегашния ми приятел още не сме пробвали, ама скоро ще стане
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Guest
    В приятеля ми.Не му беше лесно,а и на мен.Болеше ме и имаше кръв,но въпреки всичко ми беше хубаво.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Беше много хубаво не ме болеше нямаше кръв ... бях с момчето с което тогава имах връзка .... в тях ...
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Повече от фен Аватара на marjesa
    на морето с приятеля ми толкова беше нежен , че почни нищо не усетих
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

след училище отидохме в празния апартамент на една приятелка..., беше хубаво, макар да ме боля ужасно в началото
    SMILE FOR ME NOW

Guest
    kak i kade na edna polqnka na grebnata baza v pld be6e si syper qko vapreki 4e yjasno bole6e ama kfo da se prai tva e neizbejno

:D

pri men ne bole6e i ima6e muni4ko kruv no vse pak e normalno vupreki tova be6e s podhodq6tiq 4ovek btw s koito sm vse o6te i ne sujalqvam 4e sm go napravila
    Никога не знаеш откъде ще дойде следващото чудо, следващата усмивка следващото сбъднато желание.Светът е пълен с магия.Повярвай го с цялото си сърце.

Guest

Re: Kak i kade... ?

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Zdr,moje da e imalo takava tema predi,no az ne znam za neq!Ta pitam se kak i kade ste zagubili devstvenostta si?? :P
    po kurvi !

bqh v fitnes kluba v banqta i dokato se kapeh si izpusnah sapuna kleknah da go zema i.............
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

bqxme v pirjatelq mi...
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

изнасилване

Guest
    Цитирай Първоначално написано от briana
    изнасилване
    seriozno ili samo se ebava6?

Kiss me I'm PunK
    Guest
    Na edin kupon...s edno mom4e s koeto se zapoznah i koeto sled 2 godini umrq ot svrah doza....

Град
    Някаде по Дунав
    В нас....с човек ,който за мен тогава беше целия свят и ,който детето в мен обича и до днес...
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

lql
    Guest
    в комшийската къща .. на пича техните ги нямаше и се бяхме събрали ... умърсихме му леглото най-интересното беше че като се изпрафя и погледна през прозореца виждах нашата къща и тъй като терасата беше отворена се забелязваше коридора ... нашите си мислеха че съм в пловдив

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    В едно maze, дегизирано като квартира върху маса с дюшек (очевидно тя пък дегизирана като легло). Не беше приятно, но за мен беше една формалност, която просто трябва да се свърши.

И до ден днешен сме много близки приятели с моят пръв мъж в леглото и поддържаме взаимно уважение.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Na edin lager v na4aloto na 7 klas
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

В КОЛАТА
    Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш

Голям фен
    В един приятел на момчето бяхме,но трябваше да пазим тишина,не болеше много,после имаше малко кръв.

Oh da te hvana
    Guest
    Аз искам да го направя с моето сладурче бе,с моето котенце! Ауу ще е върха! Искам да е на някое уютно местенце и да я изтормозя хубаво!Да се надявам да е скоро че вече не мога да изтърпя ауууу!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от briana
    изнасилване
    seriozno ili samo se ebava6?
    Да ве,сериозно ли Или само се ебаваш Дано да е второто....
    По темата-вкъщи беше....с мойто мило...Обаче някак глуповата ми е тая история...Като цяло не беше нищо особенно...Не че беше гадно ама някак си старая се да го забравя...
    Иначе има доста такива теми можеше и да се поровиш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В дома на приятеля ми след спагети, вино и любовни филми. Беше романтично, боля, но поносимо, а кръв нямаше. По-добре беше, отколкото си го представях.

Супер фен
    na edna vila,na koqto bqhme na rojdeniq den na edna priqtelka,umrqh ot stud,no ina4e be6e 4udesno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си