- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как и къде... ?
Ами няколко пъти бях опитвала на различни места, даже и по купони (с един човек - гаджето ми), но все не ставаше, защото ме болеше. Накрая успяхме да го направим в нас, докато нашите бяха извън града и то с големи усилия.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Беше с бившия ми приятел, у тях, ама стана ли не стана ли, то толкоз болеше, чеСъс сегашния ми приятел още не сме пробвали, ама скоро ще стане
![]()
В приятеля ми.Не му беше лесно,а и на мен.Болеше ме и имаше кръв,но въпреки всичко ми беше хубаво.
Беше много хубаво не ме болеше нямаше кръв ... бях с момчето с което тогава имах връзка .... в тях ...![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
на морето с приятеля митолкова беше нежен , че почни нищо не усетих
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
след училище отидохме в празния апартамент на една приятелка..., беше хубаво, макар да ме боля ужасно в началото![]()
SMILE FOR ME NOW
kak i kade na edna polqnka na grebnata baza v pld be6e si syper qko vapreki 4e yjasno bole6e ama kfo da se prai tva e neizbejno
pri men ne bole6e i ima6e muni4ko kruv no vse pak e normalnovupreki tova be6e s podhodq6tiq 4ovek btw s koito sm vse o6te i ne sujalqvam 4e sm go napravila
Никога не знаеш откъде ще дойде следващото чудо, следващата усмивка следващото сбъднато желание.Светът е пълен с магия.Повярвай го с цялото си сърце.
po kurvi !Първоначално написано от H8_mE
![]()
bqh v fitnes kluba v banqta i dokato se kapeh si izpusnah sapuna kleknah da go zema i.............![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
bqxme v pirjatelq mi...
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
seriozno ili samo se ebava6?Първоначално написано от briana
Na edin kupon...s edno mom4e s koeto se zapoznah i koeto sled 2 godini umrq ot svrah doza....![]()
В нас....с човек ,който за мен тогава беше целия свят и ,който детето в мен обича и до днес...
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
в комшийската къща .. на пича техните ги нямаше и се бяхме събрали ... умърсихме му леглотонай-интересното беше че като се изпрафя и погледна през прозореца виждах нашата къща и тъй като терасата беше отворена се забелязваше коридора ... нашите си мислеха че съм в пловдив
![]()
В едно maze, дегизирано като квартира върху маса с дюшек (очевидно тя пък дегизирана като легло). Не беше приятно, но за мен беше една формалност, която просто трябва да се свърши.
И до ден днешен сме много близки приятели с моят пръв мъж в леглото и поддържаме взаимно уважение.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Na edin lager v na4aloto na 7 klas![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
В КОЛАТА
Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш
В един приятел на момчето бяхме,но трябваше да пазим тишина,не болеше много,после имаше малко кръв.
Аз искам да го направя с моето сладурче бе,с моето котенце! Ауу ще е върха! Искам да е на някое уютно местенце и да я изтормозя хубаво!Да се надявам да е скоро че вече не мога да изтърпя ауууу!!!!![]()
![]()
![]()
Да ве,сериозно лиПървоначално написано от Анонимко
Или само се ебаваш
Дано да е второто....
По темата-вкъщи беше....с мойто мило...Обаче някак глуповата ми е тая история...Като цяло не беше нищо особенно...Не че беше гадно ама някак си старая се да го забравя...
Иначе има доста такива теми можеше и да се поровиш![]()
В дома на приятеля ми след спагети, вино и любовни филми. Беше романтично, боля, но поносимо, а кръв нямаше. По-добре беше, отколкото си го представях.
na edna vila,na koqto bqhme na rojdeniq den na edna priqtelka,umrqh ot stud,no ina4e be6e 4udesno
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!