- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- За какво използвате компютри?
Аз ги използвам предимно за игри и за работа. Чат - изключително рядко, почти никога.
30 % слушане на музика 30 Чат 10 Бачкане с програми 30% Ровене из сайтове и научаване на ново
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
3 % слушане на музика 0 Чат 10 Бачкане с програми 10% Ровене из сайтове и научаване на ново
Останалото време - социален живот, излизане с приятели. Компютърът има място в моя живот, но то е от по-долните места.
Слушам яко музика.Не мога да седна на компютъра без да си пусна някаква песен
Висна си в Skype и си чата.
Иначе игри не играя, правя си сайтове и пиша из форуми
Филми на компютър гледам рядко.
Използвам компютъра най-често за чатене, слушане на музика, гледане на филми, писане по форуми, търсене на необходима информация, играене и разглеждане на сайтове..
Things will never be the same again
Общо взето за всичко.Но винаги намирам време поне за 1-2 часа да излизам вънка.
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
60% слушане на музика, 30% чат, 20% сайтове за запознанства, 10% програми, игри не играя![]()
и много си играя с програмиПървоначално написано от HunteR
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Музика просто не мога без да слушам музика ,за филми ,работа с програми ,чатене ,общо взето всичко ,но главно съм на вън по рядко на компа
80% гейминг, 10% програмиране и 10% за каквото друго се сетиш![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
i azПървоначално написано от HunteR
Първоначално написано от smotano-f
\/ и аз така
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Откакто си взех новия комп за всичко. Само игри дето вече не играя много, но пък се занимавам с дизайн на сайтове и понякога композирам някоя и друга песничка. Иначе музика, филми, интернет, чат, разговори през Скайп и т.н.
N2O