- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kecove /etnies/
kade v sf moga da si namera kecove etnies?
Ще ти кажа едно много тайно място. Обещаваш ли да не кажеш на никого? В марковите магазини на etnies.
axaxaxaxaxa![]()
![]()
taka i nikoi ne otgovori na momi4eto/mom4eto kade se prodavat kecove etnies..ama ina4e stra6ni pomo6tnici ste bili... gledah edna tema det napadahte nqkvo devoi4e 4e samo spam praelo a kat vi gledam vas... dumi neam
![]()
^ а това какво е ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
А ти много й помогна понеже..... Погледни моя пост и пак говори дали никой не й е казал. (Малките буквички са най-важни.) И освен това другите реагират по този начин, защото това е се едно да питаш къде да ходя на басейн в Сепарева баня. Не знам "анонимче" от кой град си, но в София има мноооого места където се продават такива кецове.Първоначално написано от Анонимко
абе, ей, тука ще сложиме специално правило за темите за помощ - на тема по 5 лева!
![]()
иначе става анархия![]()
Кога не е било анархия?Първоначално написано от quench
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
СУПЕР СМЕШНАТА ТЕМА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лИз-бЛиЗ
samo znam ,4e kecovete sa ne6to mnoogo po-qko za men ot maratonkite,..daje dumata maratonki ,ne mi dopada :P
У секи 2ри магазин дайба...скатерските шопове стават повече от аптеките![]()
До колкото знам, в София има магазин на etnies, а и предполагам, че в по-големите магазини за обувки, например Булдозер, ще има и такива![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Aбе от какъв зор измъкнахте тая тема?Не я ли виждате, че е от началото на август...
![]()
тамън бях почнала да си мисля, че тия теми са на изчезване...
- саботаж в CCS
- саботаж в една от пресечките на Витоша
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Продавам мнооого запазени черно- бели etnies-ки ,38ми номер на......7-8 месеца май за неприличната цена от 40 лв![]()
ако искате мога да постна и снимки![]()
Емиии в почти сички скейт шопове Саботаж (в Ситито, и на Патриарх Евтимии), Корпорайд, Бас, Борд шоп, Брейк пойнт. Ако се сетя за още някой, в който продават етнис ще ти кажа![]()
Make peace, make love, make music!
ДАААААААААААЙЙЙПървоначално написано от find_m3
еее...малки са обаче...
![]()
What you give is what you get!
Т'ва са е**ти добрите кецове само,че не ми се дават 100 и кусур лева за обувка.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.