- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Личните снимки
Пускам тази тема за да разбера какво мислите и какво е мнението ви по въпроса за изпращането на лични снимки по интернет (най-вече чатовете и скайповете),както и качването на такива в галерии на сайтове. Аз лично когато активно влизах в чата,съм изпращал снимки буквално на стотици хора,без въобще да ми пука. Обаче не мислите ли,че не всички просто трият снимките,а може да се възползват от тях? Наскоро 1 приятел откри регистрация в сайт за запознанства със своите снимки. .Бяха му сложени всичките,написано описание,всичко. На една приятелка пък постоянно и пращат снимките по чатовете (представяйки се за нея). Попадал съм на форум,чиито собственик беше качил най-различни снимки в галерията му,които имаше от skype. Беше им измислил никове и към съответния ник сложена снимка.Аз лично не съм откривал свои,но като се замисля,че някъде из сайтовете може да има снимки на доста хора,които даже и не подозират. Какво е мнението ви по въпроса?
Че трябва да четеш всичко преди регистрация, а не директно да цъкаш "да, съгласен съм"!;] Този риск, естевствено съществува. Да разберат нещо за теб само по снимка не е невъзможно, но е много трудно не се притеснявай. За каквито и цели да ти използват снимките, наказателна отговорност въз основа (само) на това няма как да ти потърсят. Сайтовете са коректни (sladur, aha, brilliantin), проблемът не е в тях и не е техен. Не се регваш и готово - регвайки се си готов да си поемеш риска. Ако на някой чак толко' му хареса мутрата ми да си я копира, няма проблем.Първоначално написано от Master_88
Относно чата - ами подбирай на кого пращаш снимки. Аз не пращам на всеки, това от теб си зависи. Както и другото. Та, каква беше темата? Какво предлагаш ти? Да бъдат забранени този тип сайтове или да бъде сложена защита на снимките от копиране? Дори и при наличието на такава (сайтовете на някой групи), преодоляването и не е никакъв проблем за някой решил да използва твоя снимка. А и в sladur, сигурно има 10k потребители вече. С други думи "проблемът е във вашия телевизор". Това мисля.
И какво, ако някой се представи за мен или ми нарисува мустаци?![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
hop
Аз бих пробвал просто с малко по-буйна къдрава коса и цилиндър и ето ти го чичо Сол Хъдсън, така де Slash.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
И без брада и мустаци ще мина, а това къде точно е обецата е поправим детайл. lol
Аз също съм пращал доста, но знам че са на хора, които няма да ги използват, освен да ги погледнат няколко пъти или директно да ги изтрият. В моента имам качени в галерия, от където могат да бъдат свалени мои снимки, но се надявам това да не се прави. Днес си мислех обаче че не ми пука много много.
Интересно беше че в data.bg, срещу написаното в търсачката SS_HOOLIGANS излизаха две мои снимки, което определено не ме зарадва много.
ами аз съм против
никога не бих сложила моя снимка във форум
а за скаип-пращтала съм мн пъти но само на познати
на др закво са им![]()
BRING ME THE FUCKING HORIZON NOW!!!
все ми е едно.И със снимка и без снимка пак не мога да знам кой е 'от другата страна' нито пък мен ме знаят ; D
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
което ми напомня, че не си ми пращал снимка...Първоначално написано от Sam90
![]()
еее, на тея снимки не ти се виждат даже зърната....
ебаси човека си....
![]()