- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ТЪПА КОСА!!!
Ами проблема ми е ,че тъпата ми коса е къдрава.....къдравото не ми отива...или по-скоро отива ми ,но когато не е естествено начупена ,а е със дифузер или тн
.......
Таа......на мен ми стои много добре права коса,но веднага когато я изправя или бухва или се образуват леки къдри и не седи както в началото..
Ще може ли да ми кажете някакъф начин по който да си остане права и лъскава??!?!?!![]()
.....щот на приятелките ми,косите като са изправени с преса навънка поне 3-4 часа трае
![]()
![]()
Ami vednaga sled kato se izpravi6 s presata izpraveniq ki4ur go praska6 s lak nai-dobre na taft mn sa hubavi i pri4eskata izdarja naistina dalgo
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
след като е толкова тупа отиди да я обрзоватили пук я изостри има острилки за тая работа
слагаш си лак на всеки ки4ур, минаваш го с пресата. той остава прав. доизправяш цялата коса и след това на цяло я фиксираш с лак. отнема доста време и лак (е, пак зависи от дължината на косата) но що годе има ефект. и аз съм с 4уплива коса... но сама да се изправя е абсурдно... 3 4аса поне отиват.. и накрая даже едва издържам, 'щото ми омаляват и ръце и вси4ко![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и освен това ако я озправяш по този начин ще трябва всяка вечер да я миеш...заради лака, а и това ще доведе до сериозно изтощение на косата!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
мани, мани...то и без да се налага да я миеш всяка ве4ер пак си води до изтощение.![]()
но пък не е задължително да я мие всяка ве4ер. ако се запази лака примерно (а той ЩЕ се запази) на др-та сутрин пак я ДОизправя, ако се е полу4ила някъде няк'ва гънка. но т'ва си е живо изтезателство върху косата![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Аз имах в предвид, че ще се изтощи от много лак и пресата... не толкова от къпането
и ще трябва да я мие всяка вечер, защото ако стои повече с лака ще изглежда мръсна и замазана...
поне моята така става... направо ми е отвратително да я пипам когато е с лак или пяна...
аз предлагам да си стои с къдриците) Слагай им там малко пяна да се оформят и готово
от двете злини избери по-малката
и аз предлагам същото![]()
докато си в банята примерно още под душа си среши хубаво косата
след т'ва като излезеш и докато е още мн мокра си сложи пяна. и нека си съхне така, след т'ва можеш да я попиеш малко с хавлията (без да я търкаш или нещо такова) и се оформят мн хубави къдрици. т'ва не знам как ми хрумна, но 2-3 пъти майка ми ме беше питала к'во съм си правила на косата, 4е е станала 'толкова мн' къдрава... пък аз бях направила тая процедура и наистиан беше по-навита от обикн. жалко само 4е обикн ми се налага да ми изсъхва бързо косата и нищо не се полу4ава с 'многото къдрици'![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Моята пък е чуплива някаква и с много дебел косъм и абсолютно на никъде не стои каквото и да я правя! и понеже ми е много гъста все я суша със сешоара, защото трябва да я чакам цял ден... и като изсъхме съм като таралеж в атака (с огромна бухнала коса)!
Обаче утре ще пробвам това, което ти каза...може пък да ми се накъдри малко
Мерси
хубави предложения давате ,но не ми отива къдрава коса....
Иначе това със лака...аз тъй и тъй секи ден си мия косата/по-точно секи ден кат се къпя се мокри иначе я мия със шампоан по 3- пъти на седмица/
е добро...скоро ще ходя на 1 рожден ден......дали ще издържи няколко часа без гънки и бухване.....питам щото там трябва да съм перфектна и косата ми трябва да е също така..перфектно права
.....аа
и да ви питам- тя косата не става ли на клечки от лака?....
Пък и като се сложи лака -той дава ли блясъксори за тъпия въпрос ама не го ползвам тоя ла за коса често
![]()
10х предварително [-o<![]()
наскоро питах една мацка, неината коса е идеално права, дори и в дъждовно и влажно време и ми каза, че освен кристалите използва и крем за изправяне на Лореал![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хохо за рождени дни, като трябва да съм с перфектно права коса, отивам при фризьорката и запо4вам да се цупя колко ми е важно да ме изправи така 4е нищо да не ми щръкне. (косата ми усеща влажността на въздуха и ест само като се повиши тая влажност сетете се к'во става) за т'ва и фризьорката ми изсипва цяло шише с лак. оба4е не, не стои твърда или поне тя ми слага предимно отгоре и от разстояние. но ест ли4и си, 4е имаш лак - то е неминуемо. има разли4ни лакова, с блясък, с брокат, с не знам си к'во... просто трябва да си избереш подходящ...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
ами при фризьорка не мога да отида тъй като,ако отида на сл. ден ще си намокря косата и на рд-то пак ще съм къдрава.....
тъй че ще се оправям сама........
о0о аз ходя 2 4аса преди самото рд! хаха да не мислиш, 4е ходя цял ден преди това... да не съм луда! вси4ко става в последния момент!Първоначално написано от no_more_tears
![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Уааааааааааааа.... гадниярки!!!Аз съм с ужасно права коса.. Каквото и да я правя никак не седи добре... Накъдря я с пресата и след 6-7 часа мяза на парцал... Искам да съм къдравелка...
![]()
lakovete i dr ne6ta po princip sa mn vredni za samata kosa i dori s tqh da ti stoi hubavo sled vreme 6te trqbva da slaga6 produkti koito da ti q podhranqt za tova az li4no pravq taka:kato se kapq 1-izmivamq s 6ampoan a sled to va s "sun silk" za prava i gladka kosa sled kato si popie6 leko se praska s vodna pqna za kosa na taft ili nqkakav sprei za izpravqne v vseki otoriziran magazin mogat da ti go predlojat zpravq6 q s 4etka i se6oar ako ne stane kakto iska6 dopriglajda6 s presata.no imai v predvid 4e e mn dalga procedura za tova ako ima6 pari4ki otiva6 na frizior i si gotova izpravqneto varvi nqkade ot 7-12 lv. zavisi kade otiva6!
аз ти предлагам първо да я изсушиш със сешоар и четка за изправяне
после минваш с пресата обаче като задържаш повечко
и пръскаш и лак на секи кичур ако тряя
BRING ME THE FUCKING HORIZON NOW!!!
Hodi na frizior da te nakydri traino s markuchetaПървоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
![]()