- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещата станаха сериозни
taka nie sme edna golqma kompaniq ot 9 4oveka imame 2 dvoiki-no az haresvam ednoto mom4e ot ednata dvoika.S negovoto momi4e hodqt okolo polovin mesec i az misql 4e toi podozira 4e go haresvam ! no mi dava smeseni signali!Dnes mi kaza 4e me obi4a po po osoben na4in otkolkoto drugite v kompaniqta i 4e me obi4A,no n trqbva za6oto si imal priqtelka!!i sega az nz spored vas ima li nqkakav 6ans
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
miii pogovori s nego a? 6tom 4ustvata vi sa vzaimni nqma nujda da razigrava momi4eto a ot druga strna e gadnbo da q zaraji za da ne si razcepite kompaniqta vse pak liubovta nqma granici
ti kfo iskash da ti gledam na karti li![]()
.....moga da ti kaja samo che ako se zabyrkash s nego prepolagam sha ima jenski boi
ili nai malkoto shte ti govorqt zad gyrba losho za tfa che kradesh gadjeta.. no az p1k shti kaja drugo...nqma da ti puka che govorat zad gyrba ti :P ti si gledai napred i da ne ti puka pyk te otzad neka ti gledat gyza
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ЕхеХх.. браво, браво БатЕ..Първоначално написано от Dead`Paladin
Иначе, според мен, щом ти е казал, че те обича, но не трябва, 'щото си има приятелка, значи обича нея, а към теб може би има нек'ви симпатии просто, но все пак се замисли к'во ше й е на гаджето му, ако й го откраднеш.. така да се каже..![]()
~!1912!~
Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
![]()
НаУчЕтЕ пРаВиЛаТа, За Да ЗнАеТе КаК пОрЯдЪчНо Да Ги НаРуШаВаТе!
Spored men trqbva da govorish s nego.Oba4e trqbwa da znaesh,4e ako
se promeni neshto t.e. toi skysa s pr-kata si zaradi teb,trqbwa da si naqsno,4e v o4ite na drugite ti she si loshata!![]()
Ami to vsa6tnost samo trima 4oveka ot kompaniqta ne znaqt 4e go haresvam-toi,gadjeto mu i o6te edno mom4e. Ednoto ot momi4etata mi e bf taka 4e 6te me podkrepi edno mom4e sa6to mi e bf tai 4e i toi 6e me podkrepi mislq 4e i ostanalite tri momi4eta sa6to biha me podkrepili tai 4e ne e sig dali 6e se razpadne kompaniqta,no nz...Mislq 4e az sam pone malko poe4e cenena ot neq v kompaniqta---->tva ne sam si go re6ila az -dokazano e
priqtelska kompania zaradi edno uvlechenie shte q razvalish..abe pusti devoiki....Първоначално написано от melani
![]()
moje i taka da e ama to ne e prosto uvle4enie...ako be6e taka nqma6e vaob6te da se namesvam v tqhnata vrazka i da sme stignali do etapa do koito sme v momentaПървоначално написано от Dead`Paladin
Добре де, казал ти е, че те обича, но не трябва, 'щото си има приятелка .. К'во по ясно искаш от т'ва ?![]()
~!1912!~
Ami ot tva mi stava qsno 4e ima nqkvi 4uvstva kam men !!!!!!!A zabranenoto e nai-sladko !!A i toi sam kazva 4e tq e o6te lape tq e na po4ti 13 a toi na 15 (i bez tva tq samo mu se sardi za gluposti)Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
ахам, а ти на колко си ?Първоначално написано от melani
~!1912!~
14Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
а като казва, че е лапе - за к'во е още с нея ?Първоначално написано от melani
![]()
Поговорете..
~!1912!~
Първоначално написано от melani
![]()
![]()
![]()
slushai mi dumata opredeleno e samo uvlecjenie ot men da znaesh
i pak ti kazvam rano ili kusno shte razberesh che e uvlechenie i shte razbiesh priqtelska kompania za ednoto nishto...
![]()
![]()
Докато си има гадже не му досаждай защото и на теб няма да ти е приятно,ако някое момиче ти отмъкне половинката нали?
Поговорете и се изяснете. Ако те обича ще се раздели с приятелката си и скоро ще сте заедно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
uf ako oti q obichashe taka kakto kazvashe do sega da go beshe napravil.. da beshe zarqzal drugoto devoiche i da beshe trygnal s avtorkata na tazi tema... ama i dr gi kazaha i az sym syglasna mislq che e prosto uvlechenie ... pak i q si pomisli malko kak shte se pochuvstva momicheto !? (ako vyobshte te e grija )![]()
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...