Otskoro trygnah s edno momche,na koeto imam strashno doverie,zashtoto predi tova mi beshe mnogo dobyr priqtel.Trygnahme,zashtoto toi imal chuvstva kam men,a i az kam nego.Vsichko beshe super...no nali sled shtastieto trqbva da se sluchi neshto gadno,taka i stana.
Razbrah,che osven men si ima i druga.Vidqh gi.Stana mi mnogo mychno,4e to4no toi me lyje i neznaeh kakvo da pravq.Predi izlizashe pochti samo s men,a tez dni kogato mu pisah v skype vse go nqmashe.Pitah go kyde e bil i toi kaza,4e e izlizal.Men mi stana qsno s kogo i sprqh da mu pisha,zashtoto vsichko otnachalo izliza edna golqma lyja. Spodelih s obsht priqtel tazi gadna istoriq i toi mi kaza 4e sa si govoreli i sam prava,4e ima i druga. Neznam kakvo mi stana togava...iskashe mi se da ne sam go poznavala.Tozi priqtel mi kaza oshte 4e momcheto mnogo me obichalo i neznaelo kakvo da pravi.Da,no za men e kysno.Az ne proshtavam lyja i iznevqra...a tezi neshta nai-malko ochakvah ot nego,zashtoto mi beshe i mnogo dobyr priqtel
Ot nqkolko dni ne mu digam,ne mu pisha,vse edno go nqma. Mnogo mi e trudno...molq vi podkrepete mi za da prodalja napred.