.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    pitashtata
    Guest

Moderated: Канела + мляко - по-скорошно идване на цикъла?

нали зада ти доиде по бързо се пиеше канела с мляко или вода,а колко точно канела трябва да разтвориш цялото ли пакетче?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.

Guest
    za da ti doide po barzo zna4i emi da kanela s mlqko ama ne cqloto paket4e 2 4aeni lajici pak ako iskash da ti se zabavi pie6 5-6 hap4eta vitamin c

т'ва сериозно ли?! сефте го разбирам
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    savsem seriozno ama ne e prepora4itelno taka sama shte nary6i6 ritama na organizma ako e ei taka prosto e bezsmisleno az sam go pravila zashtoto 6tqh da hodq za dalgo na more i ne iskah da sam v cikyl to4no togava dve ve4eri pih mlqko s kanela i mi doide po rano i zabavqneto sam go praila ama ne ti go prepora4vam....

е, за забавянето ясно...то витамин Ц в промишлени коли4ества не си е работа, ама т'ва с канелата... и с колко по-рано ти дойде? баси, аз ако знаех, колко главоболия съм щяла да си спестя пхаха.. пф
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Guest
    kolko po rano li 4akai sega 9 dni po rano sled 7 dena mi svar6i i zaminah spokoina pak ti kazvam taka si razstroiva6 cikala i posle dokato se normalizira e syper gadno zashto kvo tolkova iskash da izbegne6 ako ne e taina de ako imash dr vaprosi tyk sam

ааа, не, не! аз нищо не искам да избягвам. просто не знаех, 4е ако пиеш канела с мляко и ти идва по-рано цикъла. макар 4е се 4удих дали няма обратния вариант на забавянето с витамин Ц и то се оказа, 4е имало... ина4е няма за к'во да избързвам. аз така или ина4е съм си на море... няма за к'во да го пришпорвам да идва
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Guest
    kazvam ti 4e e efektivno ama posle e gadno pone 1-2 meseca tva e pak vitamin c si e otvratitelna istoriq ama mi se e nalagalo

Супер фен Аватара на FelisDirus
    що не пробваш с 2-3 кила канела?
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Една пряителка в края на мензиса си почна да поема индустриални количества вода с канела с цел "да и поспре мензиса" тъй като реши да навести гадже в столицата. И доколкото разбрах е имало ефект.
    За сефте и аз чувам, че канелата ще предизвика мензиса.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    tvoita priqtelka ili se e obarkala ili ti ne si razbrala ili ne6to mackata e sbarkana...kanelata predizvikva vitamin c spira tva e a s 2-3 kila kanela nqma da ti svarshva osven de da znam

Виж, същия ефект има и самовнушението - всеки ден по един час си повтаряй "трябва да ми дойде по-рано...ммм.. трябва да ми дойде по-рано.. мммммм.. трябва.." в поза лотос със затворени очи.

Гарантирам смайващо бърз резултат!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Виж, същия ефект има и самовнушението - всеки ден по един час си повтаряй "трябва да ми дойде по-рано...ммм.. трябва да ми дойде по-рано.. мммммм.. трябва.." в поза лотус със затворени очи.

tva be6e mn dobro izkazvane...poza lotos...da sigurno ima efekt..bravo

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Виж, същия ефект има и самовнушението - всеки ден по един час си повтаряй "трябва да ми дойде по-рано...ммм.. трябва да ми дойде по-рано.. мммммм.. трябва.." в поза лотус със затворени очи.

tva be6e mn dobro izkazvane...poza lotos...da sigurno ima efekt..bravo

+ една правописна грешка от мен (поправям веднага!). Благодаря, Госте!

Guest
    molq molq ti i bez tva neska se izkazvash mn dobre bravo vse taka da ti varvi

Guest
    maleee nqma po golqma gadost ot tova kanela s mlqkoo taq kanela ne iska da se razbiva i stava na buci i edvam izpih edna chasha mlqko i edno paketche kanela na eks

Guest
    И аз първи път чувам тази "магиика" с канелата.
    Хвърли се в студена вода, чувала съм, че на много момичета им помага. На една приятелка даже може да й дойде без да е нужно (примерно, ако е свършило на 5-ти и тя на 15-ти се изкъпе в ледена вода и й идва....)

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    за пръв път чувам...
    ...най-добре когато ти се наложи пии 'ц' то не си обърквайте организмите тфа ен е детска игра...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

10x 4e mi kaza za tva s kanelata do sega ne go bqh 4uvala 6te go probvam 4e kato si na more ne e priqtno da se zanimava6 s tamponi prevruzki i t.n.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    т'ва сериозно ли?! сефте го разбирам
    Аз съм пробвала и го правя почти всеки път, за да дойде по-бързо и по-обилно и да е по-кратко. Цяло пакетче канела с вода. 1 дълга разходка и 1 топъл душ в коремната област. Бях го научила това с канелата от 1 съученичка, защото така й идвало по-бързо и не се стряскала като й закъснее. Логика не знам-сигурно нещо на кръвта действа. На мен лично ми идва до 3 часа след канелана, но............да не го правите 3 дена преди очакваната дата да речем. С 1 ден да помогне най-много!

Guest
    ave na mene puk mi kazaha 4e tva bilo samo za bremennite ama nz moje i naistina da deistva i pri drugite

Супер фен
    az znam 4e se qde6e kis mlqko s vaniliq
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    може ли пак да ви попитам вода с канела ли да пия или мляко с канела
    и в каква доза да е канелата?
    дали да изпия пакетче канела с вода или?
    няма любов

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цяло пакетче канела с вода. 1 дълга разходка и 1 топъл душ в коремната област.
    И аз съм го пробвала но при мен нямаше никакъв ефект На мен хич не ми действат такива измишлъотини.Аз и витамин С пиех в огромни количества за да ми спре ама ми тече 5 дена както попринцип...Има нещо сбъркано в мене аз си знам

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    изпих 1 пакетче канела с вода и малко млекце и вечерта ми дойде
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си