.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да постъпя?

Zna4ii... haresvam edno mom4e,koet e bratov4ed na moqta na nai-dobra fr i dori moje da se kaje 4e go obi4am...ta vaprosa mi e kak moga da mu pokaja 4e go haresvam.ne se vijdame mn 4esto,no ot drugata u4ebna godina sme v edno u4ili6te....se 1 toi e kazval na priqtelkata mi 4e sam gotina,no imam napredvid,4e v taq gimnaziq ima mn drugi gotini momi4eta...dali da nakaram fr mi da govori ne6to s nego i damu namekne
    Davaite syveti shtot,ako go vida s dryga nqkoq 6mi stane SUPER GADNO
    P.S samo da kaja 4e sam hodila 3-4 puti v tqh...ediniq put za 2 4asa bqhme sami....na edin kupon v tqh se celuvahme ama tfa beshe 6tyt igraehme na 6i6e
    Spored vas imam li nqkakaf 6ans da se gadjosame s nego ?

iimaa razbira se - БТВ - svoboda i zabavlenie
    imash shans moeto momiche , no da ti kaja nqma da ste zaedno kato stoish tuka i pishesh v toz forum taka che slagai polichkata i begai pri nego....kaji mu vsichko ne vqrvam da ti otkaje... aE kysmEt
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

na tebe ti e lesno ama az ako mu go kaja posle nz kak she go pogledna,mn 6e me e sram ot nego....

Голям фен Аватара на Ice
    Ми ако му нямаш номера го искаи на тоята приятелка, обади му се и излезте, поговори си с него, на дълго и на широко попитай го дали изпитва нещо към теб успехче
    Everything happens for a reason..

Абе мани го срама опитай
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Цитирай Първоначално написано от crazy_girl4e
    na tebe ti e lesno ama az ako mu go kaja posle nz kak she go pogledna,mn 6e me e sram ot nego....
    em malkite dechica taka sram gi e .... ne im e vreme za vryzki gadjeta... sega pishesh kak da mu go kajesh a kato se syberete shte pusnesh nova tema kak se pravqt svirki ili po losho ''pravih sex s nego - bremenna li sum'' po hubavo si zemi nqkoq knijka primer:Qn Bibiqn q procheti.... kfo da ti kaja prosto...ama aE Uspeh
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    Ми ако му нямаш номера го искаи на тоята приятелка, обади му се и излезте, поговори си с него, на дълго и на широко попитай го дали изпитва нещо към теб успехче
    Точно така!

п.с Пиши в скайпа

Мега фен Аватара на sasha_90
    Имаш шанс особено и ако той те харесва.Да намекнеш на твоята приятелка е добра идея.

Guest
    ee thanks na vsi4ki...toi utre she hodi v bra4edka si i she praim nekfi opiti a tfa koet go kaza dead`paladin sa sfirkite kfo ima da pitam aa sexa si ima preservativi
    P.S ve4e sam chela Qn bibiqn

Пфу те момчетата като са зайци и са доста разгонени,така че имаш повече от шанс =) Само да не се паднете в един клас,че ако скъсате още първата година трябва да се търпите още 4(както стана при мен )!

Vicky+Ricky =)

Guest
    hah tfa nqma da se slu4i 6tot toi e s 1 godina po-golqm ot men ii toi utre e vav fr mi ii nie she go karame da ni prai snimki taka che she se opitam da napravq neshto

tfa po-gore bqh az,no bqh zaravila da si vlqza v profila

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си