.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    ------
    Guest

Кога боли повече ?

Здравейте. Искам да ви попитам кога боли повече първия път вагинално или анално? Защото моя приятел иска анално и ме е страх само от болката а пък първия ми път вагинално много ме болеше.

Зависи от много неща. Но първият път анално ако го вкарва целия, ще умреш от болка. Дори да те е предразположил много.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    tva zavisi ot mn neshta kolko my e debel malko dype li imash za kvi razmeri stava vapros i sha ti kaja men li4no pove4e me bolq analnoto i ne mislq da povtarqm be6e si kofti prejivqvane

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Ami ne sam mnogo saglasna 4e 6te umre ot bolka parvia pat analno ako go puli4 celiq v dupeto si.6te q zaboli no ako go napravi kakto trqbva 6te i e mnogo gotino.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tva zavisi ot mn neshta kolko my e debel malko dype li imash za kvi razmeri stava vapros i sha ti kaja men li4no pove4e me bolq analnoto i ne mislq da povtarqm be6e si kofti prejivqvane

И аз съм на същото мнение ужансо ми беше
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

С мъж, който няма и понятие от секс и/или на когото не му пука за теб, е така. Мен как не ме боля? Трябва да е много внимателен. И бтв...анусите не са много различни.

Guest
    dobre de mene mi be6e s 4ovek koito me obi4a6e ama si bole6e qko i si be6e gadno vsi4ko zavisi ot mom4eto moje da ne yseti nishto a moje da ymre ot bolka

-------
    Guest
    е добре само болката ли е неприятна или и самия секс ?

dobre de mene mi be6e s 4ovek koito me obi4a6e ama si bole6e qko i si be6e gadno vsi4ko zavisi ot mom4eto moje da ne yseti nishto a moje da ymre ot bolka
    Значи е живеел с мисълта, че го вкарва в навлажнена вагина.

Guest
    jiveel e ne to4no s tazi misal prosto hyq my e dosta debel i za tva ne go obvinqvam za tva 4e me e bolqlo nz dali dryg shte6e da e taka mil baven i vnimatelen prosto analniq seks ne e za vsqka jena

Guest
    zavisi ako bolkata ne mn silnaa seksa si e priqten ako te boli mn samo tva shte yse6ta6 tva e kvo da se prai

кой си гу мой си гу мой

Guest
    bravo na tiq deto si go mogat ama nikoi ne se e rodil nay4en taka 4e...nz be6e mi kofti prejivqvane i ne mi e dobro mnemieto za analniq seks

Guest
    taka me bolq 4e mi ide6e da pi6ta svarzano mi e s gaden spomen prosto bolkata be6e taka silna 4e ne ysetih nikvo ydovolstvie nz shto taka verno razmera na gaza nema zna4enie palni idiotizmi ama moq [arvi pat analno si be6e yjasqvash

А защо не крещя? И защо не му каза да спре или да го кара по-спокойно?

Guest
    6to ne sam kre6tqla nz ne sam se zamislqla kazah my i dvamata re6ihme 4e ako za men e tolkova bolezneno nqma da go pravim kakto kazaha drygi po gore analniqt seks ne e za vsqka jena.nqma da povtarqm opita.a za kre6teneto brat my be6e v drygata staq za tva sigurno

Guest
    az s1m go pravila i za mene chustwoto beshe otwratitelno.. ne me bolq no samoto useshtane che vse edno si po golqma nujda i che vseki moment shte se ispusna beshe otvratitelno.

Guest
    da tva sashto go ima6e abe men ako pitate kato ne ti e kef si e izli6no zatormozqvane

Град
    nqkade tam

Re: Кога боли повече ?

Цитирай Първоначално написано от ------
    Здравейте. Искам да ви попитам кога боли повече първия път вагинално или анално? Защото моя приятел иска анално и ме е страх само от болката а пък първия ми път вагинално много ме болеше.
    Ave kvi sa tez izvrateni hora da iskat analno veeeee basi
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    ne be 6to za oita nqma lo6o ako im e got dobre ako ne zdrave da e

Град
    Berlin

Re: Кога боли повече ?

Цитирай Първоначално написано от ------
    Дупарата ти биологично не е пригодена за ебане Имаш си пу**а за тая работа

Виж сега,докато не пробваш няма да разбереш
    "Feel free to say NO"

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    За мен първия вагинален секс беше адски силна болка, траеща 1 секунда. Беше изненадващо колко бързо си отиде тази отвратителна болка, която за части от секундата успя да ме отчае от половия живот.
    А първия ми анален секс беше свързан само с приятни преживявания. Оргазъм постигнат за 1 мин... Направо рекорд за мен. Но го направихме като хората.
    1. Не ни се свидеха индустриални количества лубрикант.
    2. Аз контролирах 99% от нещата (включително и движенията му, просто леко регулирах дълбочината на проникването с натиска, които оказвах върху едната бузка на дупето му с ръка)
    3. С другата ръка доволно стимулирах клитора си.

И до ден днешен за мен аналния оргазъм си остава най-лесен и на-приятен.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Foster
    Виж сега,докато не пробваш няма да разбереш
    Недей кара момичето да прави такива "пакости" че накрая наистина ще ги свърши

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    За мен първия вагинален секс беше адски силна болка, траеща 1 секунда. Беше изненадващо колко бързо си отиде тази отвратителна болка, която за части от секундата успя да ме отчае от половия живот.
    А първия ми анален секс беше свързан само с приятни преживявания. Оргазъм постигнат за 1 мин... Направо рекорд за мен. Но го направихме като хората.
    1. Не ни се свидеха индустриални количества лубрикант.
    2. Аз контролирах 99% от нещата (включително и движенията му, просто леко регулирах дълбочината на проникването с натиска, които оказвах върху едната бузка на дупето му с ръка)
    3. С другата ръка доволно стимулирах клитора си.

И до ден днешен за мен аналния оргазъм си остава най-лесен и на-приятен.
    Май много филми си гледала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си