Първоначално написано от
Maldita
Taka..imam sledniq vupros(leko tup preduprejdavam :P): naskoro be6e purviqt mi put i bole6e dosta...pravihme go o6te 4-5 puti ama prodaljava da me boli leko v na4aloto dokato go vkarva a i prosto da mi e nekomfortno po vreme na samiq akt..za udovolstvie da ne govorim izob6to o6te ne mi dostavq takova...Ta da zapitam gore dolu koga trqbva da otmine gadnoto 4uvstvo na nekomfortnost i da i mi stane priqtno?
Когато откриеш какво ти харесва, опознаеш половите си органи и споделиш всичката тази информация с партньора ти (в случай, че той вече не е разбрал), тогава ще усетиш оргазма.
Не се отчайвай в търсене на удоволствието, при мен мина половин година полов живот, докато на символичната дата 2 февруари, като подарък за егото на тогавашния ми партньор, получих първия си оргазъм.
Разучавайте с партньора ти какво ти харесва, всичко което ти хрумне (стига да е разумно, безопасно и по съгласие и на двама ви). Когато си сама също се заигравай и малко по малко ще стигнеш до върховното удоволствие. Не се пришпорвай, не се отчайвай и не си поставяй оргазма за неизменна цел.