.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Въпросче

Maldita
    Guest

Въпросче

Taka..imam sledniq vupros(leko tup preduprejdavam :P): naskoro be6e purviqt mi put i bole6e dosta...pravihme go o6te 4-5 puti ama prodaljava da me boli leko v na4aloto dokato go vkarva a i prosto da mi e nekomfortno po vreme na samiq akt..za udovolstvie da ne govorim izob6to o6te ne mi dostavq takova...Ta da zapitam gore dolu koga trqbva da otmine gadnoto 4uvstvo na nekomfortnost i da i mi stane priqtno?

retard
    Guest
    trqvbda mnogo bavno i nejno da navliza v teb,ako te boli,go spri i mu kaji po-spokoino,za nikude ne burzate predpolagam

pitan4icata
    Guest
    tva si e idividualno, izglejda ne si se raz6irila vse o6t eili 4lena mu e po debeli4ak.. zavisi ,no moje bi ako si po otpusnata i toi te predraspoloji pove4e, da ne misli6 za smaiq sex ami da se otdade6 na strasta...

Guest
    otpysni se ti qvno tolkova se pritesnqva6 4e se stqga6 ako se otpysne6 shte iz4ezne bolkata i shte doide ydovolstvieto.ako pak te boli si povtarqi 4e trqbva da se otpysne6 i da ne se vprqga6

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Vupros4e

Цитирай Първоначално написано от Maldita
    Taka..imam sledniq vupros(leko tup preduprejdavam :P): naskoro be6e purviqt mi put i bole6e dosta...pravihme go o6te 4-5 puti ama prodaljava da me boli leko v na4aloto dokato go vkarva a i prosto da mi e nekomfortno po vreme na samiq akt..za udovolstvie da ne govorim izob6to o6te ne mi dostavq takova...Ta da zapitam gore dolu koga trqbva da otmine gadnoto 4uvstvo na nekomfortnost i da i mi stane priqtno?
    Когато откриеш какво ти харесва, опознаеш половите си органи и споделиш всичката тази информация с партньора ти (в случай, че той вече не е разбрал), тогава ще усетиш оргазма.
    Не се отчайвай в търсене на удоволствието, при мен мина половин година полов живот, докато на символичната дата 2 февруари, като подарък за егото на тогавашния ми партньор, получих първия си оргазъм.
    Разучавайте с партньора ти какво ти харесва, всичко което ти хрумне (стига да е разумно, безопасно и по съгласие и на двама ви). Когато си сама също се заигравай и малко по малко ще стигнеш до върховното удоволствие. Не се пришпорвай, не се отчайвай и не си поставяй оргазма за неизменна цел.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Когато откриеш какво ти харесва, опознаеш половите си органи и споделиш всичката тази информация с партньора ти (в случай, че той вече не е разбрал), тогава ще усетиш оргазма.
    Не се отчайвай в търсене на удоволствието, при мен мина половин година полов живот, докато на символичната дата 2 февруари, като подарък за егото на тогавашния ми партньор, получих първия си оргазъм.
    Разучавайте с партньора ти какво ти харесва, всичко което ти хрумне (стига да е разумно, безопасно и по съгласие и на двама ви). Когато си сама също се заигравай и малко по малко ще стигнеш до върховното удоволствие. Не се пришпорвай, не се отчайвай и не си поставяй оргазма за неизменна цел.
    Good !!!

Град
    Berlin

Много си палувала днес Май ти трябва звероукротител

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си