- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е?
slu4valo li vi se e s mom4e koeto mn harsfate no ne hodite da iskate da go hvanete za "mujkiq polov organ" ... na men mi se slu4i v4era....6tyt mn haresvam mom4eto i se zagledah na onova mqsto i zabelqzah 4e kusite ga6ti malko sa se poizduli i se o4ertavashe ii mn mi se priiska da go hvana![]()
Много пъти. Вика му се сексуален нагон.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Това ми напомня за една, която пипаше онази работа на най-добрия приятел на гаджето си, докато гаджето И беше до нея![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ako 4oveka te privli4a e savsem normalno da ima6 takiva jelaniq
men mi se e sly4valo milion pati ne samo s gadgetp mi ami is hora koito sa me privli4ali 4isto fizi4eski normalno e
sig osobeno ako e s vkus na limonПървоначално написано от Technof@n
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
С вкус на лимон... И после да й се свият устенцата и да не може да го извади от там? КатастрофаааааПървоначално написано от bloodranger
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
e shto vzimate momi4eto za meze priiskalo my se priiskalo my se samo ne mi stana qsno shto ne go naprai va shte6e da yskori ne6tata mejdy vas
haha togava 6te go namaje s krave masalce kat bani4ka i 6e islezeПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
4e i izvara 6e ima
P.S. Prostaks rulzz![]()
![]()
![]()
Za ko ti e 4uk nosi si berijen trion i napravo reji na mqstoПървоначално написано от Technof@n
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Technof@n
![]()
Ееее, да бях там и да беше ми го напипалаПървоначално написано от crazy_girl4e
нямаше да ти се размине
![]()
![]()
![]()
хахахахаха![]()
![]()
леле супер тема
![]()
4estno salzi mi potekoha ot smqh napravo reza4ka za darva vzemete ako iskate ytrepahte ribataПървоначално написано от bloodranger
Най - лесно ще е да си сложиш краставица,лесна е за поглъщане а и има приятен аромат и вкус![]()
"Feel free to say NO"
Първоначално написано от Foster
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ei na mladoto pokolenie im lipsva "imadjinei6an"Първоначално написано от Technof@n
![]()
hah![]()
![]()
nekoi beshe kazal da go fana amaaa bra4edka mu pri mene a i bez tfa mejdu fr mi se vodi slavata 4e sam bezsramna 6tyt samo za sex sam im bila govorila
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Technof@n
![]()
![]()
![]()
\
/
не ми се е случвало иначе
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
И на мен не ми се е случвало.Първоначално написано от koalka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не само там, ами навсякъде, но главно там. Но никога няма да посмея да го направя ако нямаме сериозна връзка.
SMILE FOR ME NOW