- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът и миризмите му..
Здравейте! Аз съм Ани и съм на 13 години. Имам приятел, който е на 22. От 2 месеца с него правим секс редовно... почти всяка седмица. Майка ми ми беше казвала, че натуралното ухание на вагината възбужда мъжете, затова не съм си я мила със ароматизиращи препарати от почти половин година. Веднъж когато приятелят ми.. започна да прави френска любов с мен, сякаш се нацупи за нещо.. направи сякаш отвратена физиономия. Как мислите.. дали не му е харесало как мирише моята малка приятелка.. иииии дали трябва да се мие тя със сапунчета..?![]()
Haha higiena nuleva se edno sam spal s albena vuleva![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az sam penio i sam na 30 a gajeto mi - sa6ka e na 9. Praime sex redovno, no kateri4kata i vuni na umrqlo. Kakvo da praq, dali da ne dam na ku4eto da q izblije ?
Не ме познаваш... мога да ти кажа, че се къпя.. почти всяка седмица..Първоначално написано от bloodranger
![]()
Първоначално написано от Анонимно_дупе_13
![]()
![]()
![]()
Ами къпи се всеки ден еОсобено преди... каквото и да правите, че съдейки по ника и в анала те разбива тоя пич, ако не ще да е скоро да бъде момента, в който ще те навие. Аз специално обичам много да ми е чисто... за това и се къпем в нас преди всичко
![]()
За к'во ми тряа се къпа, бе..? ПФффф..Първоначално написано от Milena_Pld
ПедофилПървоначално написано от Penio sexa
Ти си за Аушвиц!
Хахахах надявам се да е базик![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Потя се.. да...... ама к'ъв е смисъла.. да се къпа, кат' пак ше се нацапам... пффффффПървоначално написано от MajeStic
М че аз и на приятеля ми е 28 см ама целия ми влиза в дупето и после е в ако, ама няма проблем 6тото ми дава да го оближа и става чистичък. Не се къпя, това е за идиотите![]()
kfa e taz tema be ?!Adminite na rabota LOCK! ...malka 13 godnishna pikla sha ni gavri tuka..pff...![]()
АУЕ КУРВО.. не ми влизай с ника!Първоначално написано от Анонимно_дупе_13
Амбе момиче, ти от ромски произход ли сиПървоначално написано от Анонимно_дупе_13
![]()
браво брат само тъйПървоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
Ауееееееееее.. пичове всичките сте мноооооооо тъпи уе майна... и интересното е, че всичките сте от Пловдив.. почна да ме хваща срам, че сме от един град ;( Как ш ми се вържете на лайната дет' ги пиша... и такиа киснат в тъпия форуум......... ауее![]()
![]()
![]()
![]()
Така като четя какво пише тука ми се струва,че някой е пдминал сапуна и то отдавна не го е взимал![]()
"Feel free to say NO"
nadqvam se 4e tva s kapaneto verno ni gabarka6 vij ne sam mn saglasna s tva za neytralnata mirizma verno 4e aromatiziranite sapyni yveli4avat riska ot infekciq ama ako na gadgeto ti ne my e priqtno i ako yseshta nekva mirizma po4ni da izpolzva6 sapyni shte se otrazi dobre i na gadgeto i na frenskata lubov i na teb i verno v tiq jegi kapi se po-4esti4ko
Brat,i tam ne go iskatПървоначално написано от Guderian
сяка седмица .. леле къпи се сяка годинаПървоначално написано от Анонимно_дупе_13
аз ако не се изкъпа 1-2 пъти на дет немога заспа ве
![]()
![]()
![]()
![]()
Държавата сериозно е тръгнала да се циганизира! Щом на 13 г се ебе... Нямам думиПървоначално написано от Dead`Paladin
![]()
BTW.. Не ми се сърдете.. просто ми беше скучноайде ПИИИИИИИИИЙС.. и не се занимавайте с глупости
PEACE
![]()
Ei nai nakraq priznanie merci mnogoПървоначално написано от banancho
![]()
Да не се къпя и не се мия и мразя водата, вуня на пот и леш ама вие сте мноо зле да ме съдите. Ще мириша ако искам на лайна, защтото миризмата ми допада! Аз съм породиста ромка, тъпо животно и съм луда по Азис![]()