- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът и миризмите му..
Първоначално написано от Foster
![]()
![]()
![]()
![]()
Почвам да си мисля, че това е ебавкаПървоначално написано от Анонимно_дупе_13
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимно_дупе_13
hahahahahaahha... stiga e kuhaстига толкова ташак за днеска.. ай махай са..
TRALALA I BUTILKA SPERMA
Аз се къпя със студена вода и четка за зъби,сапуни и такава козметика не ползвам![]()
"Feel free to say NO"
ебавах се.. ако още не сте разбрали..![]()
triala i edin mokar parcal po glavata 4e da i doide akala
ауе пич.. кажи ми как ш слушаш Пънк.. и ш влизаш в такъв як форум..и ш ми се вързваш на историята
я се свестни малко
Пънку нема умре![]()
Vqrnata versiq e JO-HO-HO I BUTILKA SPERMAПървоначално написано от ИНТИМНИЯ
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Козметиката е за педалитеПървоначално написано от Foster
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДВЕ МАДУРИ НА СТЕНАТА ЙО ХО ХО!!!
да..цъкай си на пот тогаваПървоначално написано от Guderian
![]()
ауеееее.. бах мааааа му.. в тоя форум модератори няма ли ве... аз си мислих, че веднага ш ми изтрият темата.. тука стана баси мохабета... кой ще вади ракията.. от мене салатката, майна..![]()
ОМГ.. кажете ми, че е ебавка! [-o<
Окей, щом си на 13.. абе, ти кво.. на 10 ли си била, когато майка ти ти го е казала?
Собственост на Canis_Dirus
Ае чао... всички умряхте тукаприятно ми беше си напраа малко ташак
догодина пак...
![]()
Айде.. Dont Give Up! Keep Ya Head Up..aaaaaaaand.. Be Real ;P PEACE
![]()
![]()
Пич.. ти тъп ли си.. или се праиш.. ? 10 пъти ви казах, че се ебавам.. дори не съм момиче.. айде...... мирясайте вечеПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
abe cigular nali 6te6 da ima salata be zakvo makna bureto v rakiq ot nas do tuka aПървоначално написано от Анонимно_дупе_13 АЕ ЧАО!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ами майна.. айде по-бързо.. че до преди малко съм ял кюфтета и картофи.. и ми се досра вечеПървоначално написано от bloodranger
къде ш пийнем... си сготвим една среща на бингото.. към 3 ?
хаха
ebavka neebavka pysnal si myhata nqma mirqsvane za salatat i rakiqta verno da si 4yknem edna sre6ta kam3
съгласна!
щом е за едене и пийни![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от _Cuddly_
Малиииииии.. щом си съгласНА...за тебе ш направа компромис.. ш взема малко течна сметана и ягодки ..
да апнем не за друго :Д ама аз от вчера бингото го намразих.. к'ъвто дъжд запраска.. и аз там да си намокра кецовете с вода от реката майна ....пфф ужас ;(
ся ако се бях регнал майна.. щях да ти пиша лично съобщение, ама ет на... ракията сам ш я пия![]()
![]()
az sam sashtoto gost4e ot oniq forym s pozata lotos i samovny6enieto pak se zasqkohmeПървоначално написано от _Cuddly_
Дежа Ву... мойте рими вурху този трак... дежа вууууууу.. и твойте рими върху този трак... дежа вууууууу.. не се познааме, а се срещаме пак.. ДЕЖА ВУ!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
айййй.. тийн-проблемчовци.. лека от менедругия път.. да не ми се вързвате така, че от смях... събудих сестра ми в другата стая
![]()
![]()
айде чао
![]()