.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Притеснение...

Dneska igraehme i doide momi4eto koeto haresvam no mnogo sa pritesnih po4na da mi typti vsi4ko v mene i ne i kazah dori edno zdrasti . Mogo se pritesnqvam kato ima mmomi4e okolo mene koeto iskam da svalqm ... .Tq be6e sas best fr i toi sq vika 4e moje da sa opita da na naprai ama neznam kak da postypq nqma vinagi da ma svyrzvat drygi hora s momi4etata. Bih iskal da prestana da se pritesnqvam zatfa iskam syvet kak da sa prebora edin vid

Guest
    И ни го казваш,защото??? 50% от нас момченцата са като тебе, трябва да превъзмогнеш страха си, срама си и квот прайш там!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    И ни го казваш,защото??? 50% от нас момченцата са като тебе, трябва да превъзмогнеш страха си, срама си и квот прайш там!!!!!!!
    Нямам какво да добавя =D> =D>

Голям фен Аватара на Ice
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Кратко точно и ясно.Давай смело, няма винаги да правиш така
    Everything happens for a reason..

Srama se okaza nai-golemiqt vrag na teen-novete
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    "Мога да направя всичко с човек, който не харесвам, но по този, който си падам и дума не мога да му обеля"
    Абсолютно нормално. Винаги ще се притенсяваш, то нали в това е тръпката. Е, с времето дано по-малко, че мълчанието е злато, но не винаги!

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210&start=0
    4. Кат видя субект от противоположния пол зацепвам/срамежлив съм: Не можеме да ви дадеме готов сценарий кво да говорите...просто почнете да общувате с хора повечко и ще свикнете...наистина е притеснително като говорите с човек към когото имате чувтва но просто си контролирайте мислите (и не се смейте като идиоти през цялото време докато си говорите...плашещо е...)...винаги можете да си говорите са филми,хобита,книги,забавни случки,общи познати,за глобалното затопляне,бла-бла...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Просто спри да се пригтесняваш.Така може много момичета да изпуснеш.

Трябва да се успокоиш и отпуснеш. Говори с нея, като с близък приятел.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Трябва да се успокоиш и отпуснеш. Говори с нея, като с близък приятел.
    да..
    ~!1912!~

И от кво се притесняваш?? Че ще те изяде? Няма от какво - събери си акъла и се дръж естествено, ако не е тая - ще е следващата.
    На който му се убива време...

shte se otpusnesh nqma da se pritresnqvash zashtoto budi siguren momichetata sa oshte po sramejlivi nqma da se plashish..druj se kato myj tvurd harakter ...dori da ne se poluchi nishto , nqma da obryshtash glava i da trugvash da plachesh momicheta kolkoto iskash ima gi mnogo...s dve dumi budi myj...tfa e kfo drugo ti kaja osven ti pojelaq Kusmet
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Mersi mnogo 4e me podkrepihte 6a vidim kvo 6a stane ... i az sq kat sa 4yda kvo tolkoz sa pla6a ama nz kato doide i sa vcepenqvam kakto i da e 6a sa opravq nqkak si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си