- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абе що винаги така става?
Когато някое момиче ме хареса ,аз го режа ,защото не е симпатично и след 2 месеца тя става супер мацка...
Защото си повърхностен!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
+ Научи се, че не най-важното нещо е да е "супер мацка" и всичките ти приятели да я харесват, защото е хубава!Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Защото гледаш външната красота.Ако гледаш вътрешната красота няма да става така.Първоначално написано от Анонимко
Не само външният вид е важен. Опознай момичето, характера и, ще видиш, че това е много по-важно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Интересно ми е как от грозен човек става красив. Или просто девойките се проебават и обличат късите поли и ти решаваш, че вече са яките путки?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от MajeStic
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Fuckhead, hahahaha . Ми, сори, прецакан си, защото си .... фъкхед.Първоначално написано от Анонимко
HmM ti mai sudi6 samo po vun6niq vid mi iz4akai moje bi edno momi4e 6te se vuzprieme kat MACKA ako e s mom4eto koeto obi4a..a puk i za6to trqq vednaga da reje6...
Точно, кратко и ясно. Докато гледаш външния вид винаги ще си преебан.Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
shtoto ti mirishat krakata![]()
![]()
Ето сега ще се изреди цялата женска част на форума да обясняват на пича как да гледа вътрешна красота и бла-бла-блааа...
Уважаеми пички...ако за вас характера на момчето е по важен от външния вид за нас не е така..(знаете...жените се влюбват с ушите,мъжете с очите..а за това че пича е тъпичък и повърхностен спор няма... :> )...приемете го...при мъжете колкото и да красива 'вътрешно' една жена няма как да има няква голяма симпатия без поне нормален външен вид.Така и ще си остане.Точка.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Може пък всичко да е само в главата ти ...
Смисъл момичето след 2 месеца може да не е по-готино, но на теб да ти изглежда така, защото не можеш да го имаш(надали момичето иска да е с теб след като си я резнал ?!)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Защо ли..Ми явно, за да не я отреже и следващият като тебе..
Things will never be the same again
Ами като гледа6 само външния вид така еИ характера е от зна4ение ....даже по голямо зна4ение от външния вид....Не може да режеш някое моми4е преди да си я опознал
![]()
абе, не екато му казваме какво да прави. само посочваме, че си сърба това, което си е надробил. хвана ли разликата?Първоначално написано от Phenomenon
![]()
Повърхностен ххахаххаха.Ми няма тръгна с някой крокодил.Баси и аз имам малко самочувствие бе хора.
повърхностен ГЛУПАК!Първоначално написано от Анонимко
![]()
именно. stop bitching around, loser.
Тъпак! Тя да не е приказната фея бе! Каквото и да си сложи и направи... не може да се промени коренно! Което доказва, че си абсолютен нещастник, като не можеш да я оцениш преди да си сложи малко грим и късата пола!Първоначално написано от Анонимко
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
права си, мила, ама защо му се ядосваш? той няма да се промени, никой не може да му налее акъл в главата вместо него...![]()