- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Заразена или не???
Здравеите на всички,въпросът ми е следният,аз съм момиче и съм на 15,и имам приятел които в4ера стана на 19 и на рожденния си ден иска6е да му направя свирка.Досега не са му правили и аз не съм правила на никое мом4е,правих му някъде към 2-3 мин. 6тото маика ми звънна да ме прибира и се 4удех дали може да съм се заразила с не6то въпреки 4е тои е правил секс само с едно моми4е досега и съ6то така си е правил и тестове за болести и такива работи но о6те преди да се запознаем,но ние ве4е от два месеца сме заедно и тои не е имал полов контакт с моми4е,дали има 6анс да съм се заразила с не6то?Благодаря ви предварително и моля да ми отоворите![]()
![]()
Като цяло си обогати сексуалнта култура. На 15 си нормално е да си попрочела повече неща.
Не си се заразила!
Тия болести не хвърчатКато си е направил тест и не е заразен откаде ще дойде тая болест , да не говорим че си му направила само свирка
![]()
Всъщност е напълно възможно да се заразиш с нещо при орален секс.
Първоначално написано от krem4et0
Е да де може ама той нали си е правил тестове и т.н. значи ако не друго поне сигурно се грижи за себе си и тялото си![]()
1 инфекция може да се развие за много по-кратко време от 2 месеца. А лошото е, че при повечето инфекции мъжете са носители, а болестта се развива при жените!
mda.kolkoto i testove da si e pravil,q pyk si predstavi,4e to4no tozi den ne e posetil banqta ili pyk predi 10 min e hodil do dvete nuli.tva sa mikrobi,mili4kaПървоначално написано от krem4et0
Ако едната от тях има инфекция и другата я лиже, после се целунат и се обърнат, другата има вероятност също да развие такава инфекция.Първоначално написано от MajeStic
Възможно ли е да бъде по-красиво?
mda.kolkoto i testove da si e pravil,q pyk si predstavi,4e to4no tozi den ne e posetil banqta ili pyk predi 10 min e hodil do dvete nuli.tva sa mikrobi,mili4ka
To4no predi da mu napravq svirka se be6e izkupal i togava me pomoli da go napravq,toi poddurja higienata si![]()
Чак пък толкова...какво, като е ходил до тоалетна? Ти да не би да се миеш след всяко пишкане? Няма как и не е толкова нужно.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
[quote="`Death`Whore``"]Първоначално написано от Анонимко
Само такаПървоначално написано от Анонимко
продължавай да в същия дух
![]()
![]()
![]()
ябре имаме си един многознайко дето ще обогати на всички сексуалната ни култураПървоначално написано от Анонимко
ИМАТЕ ВЪПРОСИ-ПИТАЙТЕ ГОСТ