.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Диана/Диди
    Guest

Върна радостта ми :)

Отново се чуствам объркана, но този път не боли както миналите пъти. Момчето, което толкова много обичам пак обърка мислите ми и чуствата ми към него като отново се появява в живота ми.
    Той беше първият човек който целуна за първи път малкото момиченце, измина с нея пътя на любовта и разбра какво е да обичаш и да боли от любов. Той беше първото момче в живота на девойчето.Тогава момичето беше само на 14, той на 17. Големият батко нарани много сърцето на малкото момиченце и Въпреки обещанието, които имаха да бъдат винаги заедно, те се разделиха и поеха пътищата на живота сами.
    Днес онова малко и наивно момиче е вече голямо, на 18 години. Изминала дълг път, имала достатачно гаджета и натрупан опит. Не може да се стравни с предишното момиче, което беше. Момчето е голям мъж на почти 22 години и живее в Щатите. Миналата седмица се прибрал в родния Пловдив и съвсем неочаквано се засича с "малкото момиче" от детсвото. Едва се познаха. Времето беше отмило лицата, но не и чуствата. Излязоха на кафе няколко пъти, на дискотека....и се стигна до там, че Стефан( момчето) призна, че още обича малкото момиче и че не я бил забравил. Сподели, че точно това момиче била първата му любов...
    Е, сега това момиче стои пред вас объркано и с неясни чуства. Прилича пак на малко, наивно момиче, както едно време.. Чуства се по същият начин дори. "Лети" както преди, лети от любов към вече порасналият Стефан. Сякаш е върнала дните назад и спомените оживяват. Няма думи да Ви опише чуствата, които до сега с нито едно друго момче не е преживяла, само с него.
    И наистина много съм объркана. Сега като големи се държим като преди, изживяваме същото може дори и по-силно. Но като си спомня, че Стефан ще се връща в Щатите и започва да ме боли, осазнавам че просто няма смисал....Но дори сега след толкова много време продължавам да го обичам, както преди
    И дори да знам ще бъда благодарна ако и Вие ми дадете съвет дали има смисал да продължа, като знам че той ще замине и пак ще остана наранена или просто да оставя спомена за първата любов ?

Guest
    Остави се на течението. "Прави каквото трябва да става каквото ще" Ти сама си знаеш, че той ще замине, ще те остави и пак ще те боли. Но пък да подтискаш чувставата си - да не би е лесно. Каквото ти е писно! И успех

....познати са ми и чувствата и объркването и всичко и е трудно ... но може да го помолиш да остане за повече.. пожелавам ви много късмет и любов.... дано повече да не се разделите....

Нищо не пречи да се насладите на любовта си. Да, гадно е, че скоро пак ще заминава. Но по-добре да изживеете любовта си, а не да съжалявате цял живот.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: Върна радостта ми :)

поговорете за чувствата си.. Ако стане отново нещо между вас, ще те боли после, 'щото все пак той ще замине.. А ако не стане - пак ще ти е кофти, но поне няма да те боли толкова много. Не се наранявай.
    ~!1912!~

Pyrvata lubof rujda ne vhashta Pojelavam Vi shtastliv semeen jivot bez lyji i drami
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Остави се на чуствата, защото ти и сега си хлътнала, и после ще съжаляваш, че не си използвала шанса да си още малко с него...
    ПП: Имаш много хубав начин на изразяване, веднага грабва, браво на теб =D>
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Guest

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Какво нещо е съдбата.. Ти сама знаеш, че не трябва да се отказваш. Вече "децата" са пораснали и могат да продължат "пътя" заедно...Много успех и щастие Ви пожелавам!

П.С Личи си, че успеха по литература е отличен
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на koalka
    Ти да си на 14, още не знаеш много неща за живота и да си обещаете да сте винаги заедно...малко абсурдно ми звучи...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ти да си на 14, още не знаеш много неща за живота и да си обещаете да сте винаги заедно...малко абсурдно ми звучи...
    Били са деца, нормално е да казват, че и света ще преобарнат заедно, но след това тя казва, че са се разделили...
    ♥ ♥ ♥

znaesh li
    predi 8 meseca otidoh na po4ivka v bansko i se vlubih v edno mom4e.ne stara lubov ne vse pak mn silna.bqh v bansko samo za 10 dni9edni ot nai-hubavite v jivota mi) i se pribrah.i dvamata ne znaehme kakvo shte stane no prodaljihme da si govorim.toi zapo4na da mi idva na gosti v pld-stoe6e po 4-5 dni i se vrashtashe v bansko.vseki pat shtom se vrashtashe imah 4yvstvoto 4e sam se varnala v onazi mrazovita sytrin kogato toi me izprati ot bansko.mn stradaniq dale4e edin ot dryg golemi telefonni smetki i golqma lubov.eto 4e edin prekrasen sledobed mom4eto mi se obadi i mi kaza 4ee nameril rabota vav kompaniq za vatre6en dizain v pld i iska da jivee pri men.sled tri sedmici moeto milo shte doide v pld za da sme zaedno vapreki 4e az sam na 15 toi e na 24 i nito negovoto nito moeto semeistvo sa saglasni.taka 4e ostavi se na te4eieto vsi4ko shte se naredi...yspeh
    p.p.stani pisatelka zashtoto se izrazqvash strahotno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си