- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дойде ми 10 дена по-рано...
случвало ли се е и на др? попринцип ми е редовен цикъла, особено последните 4 месеца ми идва точно на 32 ден, а този месец ми дойде с около 10 дена по-рано. Друг път ми е закъснявал, а сега по-раноМайка ми беше мн учудена, ма нищо не каза. На какво може да се дължи?
![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Възможно е да е от времето, от някакви лекарства и куп други причини.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
i az go imam sashtiq problem kajete ne6to pove4e i az mn se pritesnqvam oba4e me e strah da hodq na lekar
Нормално е.
Може да се дължи на много неща.Например ряэките промяни във времето-климатът доста влияе.Или пък ако си напрегната нещо....Абе не се тревожи,няма повод эа притеснение!
От какво те е срам?Те докторите эа това ги има-эа да ги посещаваме.Няма нищо срамно...ако това си повтаря често и цикълра ти е доста нередовен,просто отиди.Не се притеснявай,глупаво еПървоначално написано от Анонимко
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
da i na men taka idva6e mi na 33 dni i mi izbarza spoks normalno e o6te sme malki i cikala ne ni e mnogo ,reguliran![]()
![]()
и на мен сега ми подрани с цяла седмица... а последно беше закъснял с 5дена... изобщоооо... т'ва време ми разката съвсем организма. хем 5год цикълът ми беше абсолютно редовен![]()
няма от к'во да се притесняваш, нормално е![]()
време, лекарства, нерви, притеснения, проблеми...а и ако си ходила някъде на по4ивка и си сменила климата дори за ден-2 пак може да окаже влияние![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Мила и аз съм така.От 3 месеца съм с ново гадже и за тези три месеца ми дойде 4,5 пъти.Кой к`во прави-аз все в мензис.Гаджето ми в чудо се видяПървоначално написано от Kam4eto
да не говорим аз.На море бях в цикъл.Сутринта ставам,събирам си багажа,отивам в тоалетната и кво да гледам-
ПАК МИ ДОШЛО.Ревах за първи път като малко дете,нещо се сбъркваме покрай това лудо време.Сега го чакам пак да ми дойде...Дано да е на време...Ако не дойде вече отивам на лекар.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
хахах ultra, ти се радвай, 4е и с новото гадже ти идва, 4е ина4е лошо![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.