.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Дойде ми 10 дена по-рано...

случвало ли се е и на др? попринцип ми е редовен цикъла, особено последните 4 месеца ми идва точно на 32 ден, а този месец ми дойде с около 10 дена по-рано. Друг път ми е закъснявал, а сега по-рано Майка ми беше мн учудена, ма нищо не каза. На какво може да се дължи?

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Възможно е да е от времето, от някакви лекарства и куп други причини.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

I na men mi se e sluchvalo.Vinagi mi idvashe na 28 den no v prodyljenie na 4-5 mesca vinagi mi idvashe po-rano .. 3-4 dena, 1 sedmica dori i 2 sedmici po rano.I moqta maika togava mnogo se beshe pritesnila i iskashe da me vodi na lekar.No s vremeto vsichko se normalizira i sega nqmam problemi.

Guest
    i az go imam sashtiq problem kajete ne6to pove4e i az mn se pritesnqvam oba4e me e strah da hodq na lekar

Мега фен
    Град
    София
    Нормално е.
    Може да се дължи на много неща.Например ряэките промяни във времето-климатът доста влияе.Или пък ако си напрегната нещо....Абе не се тревожи,няма повод эа притеснение!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az go imam sashtiq problem kajete ne6to pove4e i az mn se pritesnqvam oba4e me e strah da hodq na lekar
    От какво те е срам?Те докторите эа това ги има-эа да ги посещаваме.Няма нищо срамно...ако това си повтаря често и цикълра ти е доста нередовен,просто отиди.Не се притеснявай,глупаво е
    [size=7][b][u]fosse cos

da i na men taka idva6e mi na 33 dni i mi izbarza spoks normalno e o6te sme malki i cikala ne ni e mnogo ,reguliran

и на мен сега ми подрани с цяла седмица... а последно беше закъснял с 5дена... изобщоооо... т'ва време ми разката съвсем организма. хем 5год цикълът ми беше абсолютно редовен
    няма от к'во да се притесняваш, нормално е
    време, лекарства, нерви, притеснения, проблеми...а и ако си ходила някъде на по4ивка и си сменила климата дори за ден-2 пак може да окаже влияние
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: Дойде ми 10 дена по-рано...

Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    случвало ли се е и на др? попринцип ми е редовен цикъла, особено последните 4 месеца ми идва точно на 32 ден, а този месец ми дойде с около 10 дена по-рано. Друг път ми е закъснявал, а сега по-рано Майка ми беше мн учудена, ма нищо не каза. На какво може да се дължи?
    Мила и аз съм така.От 3 месеца съм с ново гадже и за тези три месеца ми дойде 4,5 пъти.Кой к`во прави-аз все в мензис.Гаджето ми в чудо се видя да не говорим аз.На море бях в цикъл.Сутринта ставам,събирам си багажа,отивам в тоалетната и кво да гледам- ПАК МИ ДОШЛО.Ревах за първи път като малко дете,нещо се сбъркваме покрай това лудо време.Сега го чакам пак да ми дойде...Дано да е на време...Ако не дойде вече отивам на лекар.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

хахах ultra, ти се радвай, 4е и с новото гадже ти идва, 4е ина4е лошо
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си